„Românii zilei” sînt din Aars. Doi români arestati în mica localitate din nordul Jutlandei, suspectati de spargeri in zona Hjørring. Al treilea complice a fugit si a fost dat în consemn la granita

0
482

( povestea asta cu cei trei spargatori de case din Aars si episodul de ieri cu homosexualul român care si-a drogat si jefuit partenerul tot în Aars, a reusit sa-i streseze suficient pe danezii din linistitul si pasnicul orasel de provincie )

Stor ros fra politiet til beboere i Aars

AARS: Tirsdag morgen blev tre mænd set luske rundt på Hans Egedes Vej i Aars. Det fik nogle af beboerne til straks at melde det ud på den lokale facebook-gruppe.

Det betød, at flere beboere blev opmærksomme og kunne følge de tre. Politiet blev orienteret. De ankom og kunne meget hurtigt finde frem til de tre mænd. Den ene nåede dog at løbe fra stedet, mens de to andre blev anholdt. Det viste sig at være to rumænere på henholdsvis 22 og 35 år. Den ene nåede at smide et koben i en skraldespand. Men det så politiet og fiskede det op igen.

Aars.8

Begge mænd sigtes for indbrudsforsøg. Den 35 årige har bopæl i Hjørring og er kendt af politiet der. Han skal om kort tid fremstilles til afhøring for røveri i Hjørring.

  • Vi vil gerne rose beboerne for at være på vagt. Episoden viser også, at der er god mening med at have beboergrupper på facebook, siger Frank Liltorp, Nordjyllands Politi, Hobro.

 

http://www.aarsavis.dk/index.php?id=23&no_cache=1&tx_ttnews[tt_news]=17175

Lasă un răspuns