„Românii zilei” sînt din filmul „Mission Impossible”. 4 baieti de baieti au încercat sa sparga un magazin de electronice si au dat o gaura în acoperis. Au reusit sa ia ceva pîrnaie urmata de expulzare si niste interdictie

0
394

Skar hul i taget til Elgiganten: Fire dømt for indbrud. Udvist af Danmark i seks år efter indbrudsdom

Fire mænd fra Rumænien fik forleden en dom i Retten i Hillerød, hvor de var tiltalt for indbrudsforsøg og medvirken til indbrud. De tre af mændene blev anholdt, da de stod på taget af Elgiganten, mens en fjerde mand på 36 år blev anholdt i en lejlighed på Amager.

Indbrudsforsøget foregik kort før midnat den 15. november i 2015. De tre af mændene, en på 25 år. en på 26 og en på 27 år, havde ifølge dommen allerede nået at lave hul i taget. På sig havde de rygsække, poser, koben, en pladesaks og hobbyknive. Indbruddet blev dog opdaget af et vidne, der så mændene fra sin altan i nærheden af butikken i Slangerupgade.

I lejligheden på Amager fandt politiet efterfølgende tyvekoster fra et villaindbrud i Lunderød ved Tølløse på Midtsjælland.

impossible

Retten fandt det ikke bevist, at de tre af mændene havde noget at gøre med indbruddet i Lunderød. En af de 26-åriges mobiltelefon kunne dog spores til en mast omkring 700 meter fra huset, så han blev kendt skyldig for indruddet i villaen.

Ud over indbrudsforsøget var to af mændene tiltalt for at have vist falske id-kort til politiet, da de var blevet anholdt.

Alle fire blev udvist af Danmark i seks år. Den 25-årige og den 26-årige fik begge 60 dages fængsel, mens de to sidste blev idømt tre måneders fængsel.

http://hilleroed.lokalavisen.dk/skar-hul-i-taget-til-elgiganten-fire-doemt-for-indbrud-/20160210/artikler/702109864/1882

Lasă un răspuns