„Românii zilei” sînt ingeniosi. Doi conationali arestati la granita cu un rucsac plin de etichete avînd coduri de bari pentru sticle returnabile

0
460

Ce rost are sa te chinui sa aduni sticle returnabile si sa le bagi cu sacii in automate cînd poti sa printezi direct etichetele cu codurile de bari si sa le scanezi intr-un automat nesupravegheat. Simplu, usor si curat 🙂

Rumænere havde rygsækken fyldt med falske pantmærker. To rumænere blev onsdag anholdt med en rygsæk fyldt med hjemmelavede pantmærker som var påtrykt på papirark. Det er politiets opfattelse, at mærkerne skulle bruges til at svindle sig til returpant i Danmark.

Det skriver Syd- og Sønderjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Ved en kontrol ved grænsen i Frøslev onsdag blev en bil med to rumænske mænd undersøgt af personale fra SKAT og Udlændinge Kontrol Afdelingen i Padborg.

479468-158

Det viste sig, at der i en rygsæk i bilen lå et større antal ark med påtrykte danske pantmærker samt udklippede stregkoder.

Det er politiets opfattelse, at mærkerne skulle bruges til at svindle sig til returpant i Danmark. Derfor blev de to mænd torsdag fremstillet i grundlovsforhør i retten i Sønderborg sigtet for forsøg på dokumentfalsk.

Dommeren valgte imidlertid ikke at varetægtsfængsle de to mænd. Syd- og Sønderjyllands Politi opretholder dog sigtelserne mod dem og har kæret afgørelsen.

mai mult la :  http://localeyes.dk/a11190-1234-rumaenere-svindlere-havde-rygsaekken-fyldt-med-falske-pantmaerker/

Lasă un răspuns