„Romanii zilei” sute de spargeri în Nordjylland, Danemarca. Puscarie urmata de expulzare

0
402

To rumænere udvises og idømmes fængselsstraffe på op til fem år. Der blev begået 100 indbrud i Nordjylland.

Viborg. Vestre Landsret idømmer to rumænere på 39 og 33 år henholdsvis fem års fængsel og tre et halvt års fængsel for omfattende indbrudstyverier mod villaer i Nordjylland.

De to rumænere udvises også for bestandigt.

Landsrettens dom blev afsagt onsdag og er en ændring af byrettens dom. Det er en skærpelse af straffen til den 39-årige Silviu-Vasili Dragomir, da byretten i august havde idømt ham fire år og seks måneders fængsel.

Den 33-årige Valeriu Razvan Mitroi har derimod fået en mildere straf i landsretten, da han fik fire års fængsel i byretten.

Silviu-Vasili Dragomir blev i byretten dømt for 107 indbrud til et samlet udbytte af 3,7 millioner kroner. Han blev dog i landsretten frifundet i enkelte forhold, så han blev fundet skyldig i omkring 100 forhold.

Landsretten fandt også, at Valeriu Razvan Mitroi var skyld i færre indbrud. Han blev derfor dømt skyldig i omkring 50 indbrud, mens byretten havde dømt ham for 65.

Indbruddene skal de to have begået i årene 2009 til 2016, og de begik dem med en særlig indbrudsmetode kaldet underboring. Med metoden åbnede tyvene døre og vinduer med en bøjet stang.

https://www.bt.dk/krimi/rumaenere-begik-omfattende-antal-indbrud-i-nordjylland

Lasă un răspuns