„Românii zilei” Trei conationali arestati pentru jaf si circumstante agravante la Berre, Danemarca. Au încercat sa fure dintr-un magazin si l-au lovit pe angajatul care a încercat sa-i opreasca

0
215

Ansat i genbrugsbutik ville standse rumænske tyve: Endte i knytnæve-kamp

Søndag eftermiddag klokken 14.40 prøvede tre mænd fra Rumænien at begå tyveri i genbrugsbutikken på Dybdalsvej i Bjerre.

Tyveriet blev opdaget af en mandlig ansat, der prøvede at holde en af dem tilbage, men denne person fik mast sig forbi i døren og løb ud til de to andre i en rød kassevogn.

Den ansatte løb ud og fik åbnet en dør til bilen, men fik så en knytnæve i ansigtet af en af dem. Han slog tilbage og ramte en af de andre rumænere i bilen, hvorefter de kørte væk i kassevognen.

1. divisionsfodbold, Lyngby-Vejle. Tumult med anholdelser efter kampen.

En lille halv time senere fik en patrulje øje på den røde kassevogn med de tre mænd fra Rumænien. De blev standset og anholdt klokken 15.05 på Juelsmindevej ved Daugård.

De tre mænd er 21, 28 og 61 år. De har siddet i detentionen i nat og skal afhøres her til formiddag, inden politiet og anklagemyndigheden tager stilling til, om de skal fremstilles i grundlovsforhør senere i dag.

Det oplyser Horsens Lokalpoliti. Normalt bliver man ikke fremstillet i grundlovsforhør på grund af tyveri, men fordi tyveriet udviklet sig voldeligt, bliver det betragtet som røveri, som straffes langt hårdere og muligvis kan medføre varetægtsfængsling.

Den ansatte i genbrugsbutikken er en mand på 44 år.

http://lokalavisen.dk/ansat-i-genbrugsbutik-ville-standse-rumaenske-tyve-endte-i-knytnaeve-kamp-/20160606/artikler/306069992/1977

Lasă un răspuns