„Românii zilei” Trei români acuzati de viol în grup au primit astazi 3 ani de puscarie la tribunalul din Frederiksberg . Executare, expulzare si interdictie 7 ani

0
467

Retten på Frederiksberg har idømt tre rumænske flaskesamlere tre års fængsel og udvisning for bestandigt.

Tre rumænske mænd er tirsdag ved Retten på Frederiksberg idømt tre års fængsel og udvisning af landet for bestandigt for at have gruppevoldtaget en ung kvinde sidste år.

43553029

De tre rumænere på 32, 46 og 57 år har gennem hele sagen nægtet sig skyldige.

Se også: Tiltalt for gruppevoldtægt: I er alle sammen racister

Hændelsen fandt sted til en udendørsfest på Copenhagen Business School, CBS, hvor starten på det nye semester blev fejret 5. september 2014.

Mændene var taget hen til græsarealet for at samle flasker, men begyndte hurtigt at drikke tæt. De mener selv, at de drak omkring tre-fire flasker vodka samt en masse øl i løbet af dagen.

Det endte dog med at blive alt andet end pantsamleri. De tre mænd voldtog i forening en 20-årig irsk kvinde, der var flyttet til Danmark blot en uge forinden.

Se også: Udsat for gruppevoldtægt efter få uger i Danmark

Anklager Sidsel Klixbüll oplyste i sin procedure, at hun gik efter en fængselsstraf på tre år og seks måneder samt udvisning af landet for alle tre mænd.

Bølgerne har tidligere gået højt til retsmøderne, hvor den 46-årige nu dømte mand op til flere gange har råbt op.

Tirsdag er ingen undtagelse, og dommer Karen Moestrup Jensen var tæt på at smide manden ud af retssalen, da tolken noget modvilligt måtte oversætte en række stødende ytringer, som den 46-årige mumlede til anklageren.

Til sidst endte det da også med, at den 46-årige blev ført ud af retssalen, da han på et tidspunkt begyndte at give lyd fra sig igen.

Tre rumænere får tre års fængsel for gruppevoldtægt …

Lasă un răspuns