„Românii zilei” Trei români beti morti, s-au luat la bataie între ei în barul Mallorca din Aalborg. Unul dintre români a fost înjunghiat în gît si brat, cu toate acestea nu coopereaza cu politia si nu vrea sa spuna cine sînt ceilalti doi

0
497

Et skænderi førte torsdag aften til, at en mand blev stukket i halsen.

Et voldsomt skænderi i Søndergade i Aalborg mellem tre mænd udviklede sig blodigt omkring klokken 21 torsdag aften.

Mishaget mellem de tre mænd førte til, at ordenes magt måtte vige for brutal våbenmagt. En af de tre mænd blev stukket i både hals og armen med en kniv. Det oplyser politikommisær Jens Søgård til Newsbreak.dk.

– Vi mener, der er tale om et internt opgør mellem de tre mænd, som kender hinanden. Mændene har været på Mallorca Bar, hvor de kom op at toppes, siger vagtchef Per Jørgensen fra Nordjyllands Politi.

Manden, der er en 35-årig rumæner, er uden for livsfare, men han er ikke særlig meddelsom over for politiet, som derfor søger vidner til knivstikkeriet.

– Vi mangler stadig at få fat på de to andre mænd, der var involveret i skænderiet. Offeret er ikke specielt samarbejdsvilligt, så vi vil gerne høre fra eventuelle vidner til skænderiet og knivstikkeriet, sagde vagtchef Per Jørgensen til Nordjyske.

Torsdag formiddag ved politiet fortsat ikke, hvem de to andre mænd er, men man går ud fra, at offeret kender dem.

– Vi har knapt nok fået afhørt den forurettede, fordi han var under behandling. Så vi skal have set, om vi kan få en forklaring fra ham.

Man kan kontakte Nordjyllands Politi på telefon 114, hvis man har informationer om sagen.

https://nordjyske.dk/nyheder/aalborg/politiet-efterlyser-vidner-til-knivstikkeri-i-aalborg/729ce1d7-632f-4662-8512-850dec206423

Lasă un răspuns