„Românii zilei” Trei romani , doi barbati si o femeie, arestati la Kolding pentru ca au jefuit o batrÎna daneza

0
498

Rumænere stjal ældre kvindes hævekort

VAMDRUP: Tirsdag eftermiddag fik en 76-årig kvinde afluret sin pinkode, mens hun handlede i Aldi og Lidl i Kolding.

tricktyveri

Det var tre rumænere, som stod meget tæt på kvinden, da hun betalte. De fulgte efter hende hjem til hendes bopæl på Kongeårvej i Vamdrup, hvor de kom i snak med hende, og fik fat i hendes pung. Hun råbte op, og de smed pungen tilbage, men uden hendes hævekort.

De kørte derfra, men blev stoppet undervejs af den patrulje, som var på vej ud til kvinden. De blev sigtet for tyveri og skal fremstilles onsdag. Der er tale om en rumænsk kvinde på 35 år og to rumænske mænd på 34 år og 26 år.

Tirsdag klokken 14.07 bliver der slået alarm ved Lokalpolitiet i Kolding.

En kvinde på 76 år har været ude og handle i Lidl og Aldi i Kolding. Da hun betaler for varerne, bliver hendes kode til dankortet afluret af tre udenlandske personer.

Hun kører hjem til sin bopæl på Kongeåvej i Vamdrup og bliver mødt af de tre personer ved hendes hus.

„De spørger efter vej og trækker et landkort frem. Den ene mand får snuppet kvindes pung fra hendes taske, men hun opdager, hvad de har gang i, og råber op. Manden med pungen har sat sig ind i bilen og kaster til sidst pungen ud til kvinden igen. Men hendes dankort mangler, og bilen med de tre personer kører væk,” siger Poul Steffensen fra Kolding Lokalpoliti.

Landbetjenten i Vamdrup er hurtig ude og får stoppet bilen med de tre personer, som er en kvinde på 35 år, og to mænd på henholdsvis 26 og 34 år. De er alle tre rumænere.

„Dæk din kode med hånden, hver gang på betaler med dankort. De er vores bedste råd”, lyder det fra Poul Steffensen.

http://www.jv.dk/artikel/1964483:Kolding–Rumaenere-stjal-aeldre-kvindes-haevekort

 

Lasă un răspuns