„Românii zilei” Un român arestat la Copenhaga. Împreuna cu alti doi complici înselau turistii straini folosind metoda „maradona”. Se dadeau drept politisti danezi

0
439

Formodet falsk betjent fængslet

Politiets sigtelse: 23-årig rumæner udgav sig for dansk politimand og lænsede turister.

En 23-årig rumæner, der ifølge politiet har udgivet sig for dansk politimand og har lænset en række turister for deres penge, er netop blevet varetægtsfængslet i 15 dage i Københavns dommervagt.

ac292fbeb8d044d186277152ac3ae4f6_politiskilt

Den 23-årige, der ifølge politiets sigtelse har opereret sammen med to andre pt ukendte gerningsmænd, som alle tre har udgivet sig for dansk politi, har opereret i København omkring Nyhavn, Amalienborg Slotsplads, Istedgade og på Vestamager.

Den 23-årige er sigtet for i seks tilfælde at havde forsøgt at lænse turister for deres værdier. I flere tilfælde er det lykkedes at franarre turisterne adskillige tusind US dollars, når de autoritetstro turister har fremvist pas og pung for tricktyvene, der udgav sig for dansk politi og viste identitetsskilte.

Der er tale om en 23-årig rumæner. En lille væver fyr i blå mønstret skjorte.

Han nægter sig skyldig i alle forhold, har hans beskikkede forsvarer oplyst.

Ifølge hans forklaring var han netop ankommet til København fra Sverige, da han klokken 10.08 i går blev anholdt af politiet. Det var ifølge hans forklaring første gang han var i Danmark, og han havde ikke taget kontakt til nogen turister, eller var sammen med andre rumænere, forklarede han.

http://ekstrabladet.dk/112/formodet-falsk-betjent-faengslet/5606617

Lasă un răspuns