„Românii zilei” Violatorii din Romania au ajuns în Danemarca. Dupa cazul celor trei violatori români condamnati în martie, înca un român arestat pentru ca a agresat si violat doua daneze la Copenhaga

0
509

Den 34-årige kvinde blev slået ned på dette toilet på Halmtorvet og tvunget til sex. En uge efter genkendte hun rumæneren ved Mændenes Hjem, men da havde han, ifølge tiltalen, nået at begå endnu en voldtægt i baggården til Kødboderne.

Ved højlys dag blev en 27-årig tilfældig kvinde trukket ind i en baggård i Kødbyen på Halmtorvet i København og udsat for en voldtægt, der var så brutal, at hun mistede bevidstheden og fik kvæstelser i hovedet og underlivet.

© PHOTOPQR/LE PARISIEN/CORSAN Olivier Les femmes se sentent dans notre societe de plus en plus en insecurite. Elles sont les cibles d'agressions diverses. Parking et couloir de metro ou de transport en commun sont les lieux ou elle redoutent le plus de se retrouver toutes seules.
© PHOTOPQR/LE PARISIEN/CORSAN Olivier
Les femmes se sentent dans notre societe de plus en plus en insecurite. Elles sont les cibles d’agressions diverses. Parking et couloir de metro ou de transport en commun sont les lieux ou elle redoutent le plus de se retrouver toutes seules.

Hun fik adskillige knytnæveslag i hovedet, og måtte hospitalsbehandles for blødende kvæstelser i skeden – muligvis fordi voldtægtsforbryderen også stak en genstand op i hendes underliv.

Nu er en hjemløs 29-årig rumæner, der holdt til i området ved Mændenes Hjem i Lille Istedgade, blevet tiltalt for voldtægten af den 27-årige, der ikke var prostitueret.

Men seks dage før overfaldet i baggården ved Kødboderne 16, begik rumæneren, ifølge tiltalen, et groft sexoverfald på en 34-årig dansk prostitueret på det offentlige toilet på Halmtorvet.

Kort før var hun gået fra juicebaren ‘Joe and the Juice’ på Vesterbrogade. Det viste videoovervågning fra stedet. Rumæneren var muligvis fulgt efter kvinden, inden hun blev slæbt ind i baggården.

Voldtægtssagen kører over to dage i Københavns Byret, hvor der skal afhøres flere vidner foruden de to forurettede kvinder. Rumæneren kræves udvist i mindst seks år, hvis han bliver dømt.

Se også: Tre rumænere får tre års fængsel for gruppevoldtægt

I marts blev tre hjemløse rumænske flaskesamlere hver idømt tre års fængsel og udvist for bestandigt for en gruppevoldtægt af en 20-årig irsk studerede fra Copenhagen Business School, CBS.

Voldtægten skete ved en udendørsfest for nye studerende på CBS den 5. september sidste år. Den 20-årige havde kun været i Danmark i en uge.

Se også: Flaskesamler får tre år for voldtægt af studerende

Rumænerne var taget hen til parken for at samle flasker fra festen men begyndte hurtigt at drikke tæt.

Klokken var 3.40 om natten, da de tre rumænere greb fat i den 20-årige og trak hende ind på græsset. Her blev hun skubbet omkuld, hvorefter de to ældste rumænere holdt pigens arme fast og holdt hende for munden, mens den yngste af rumænerne voldtog hende.

Politiets efterforskning viste, at den 32-årige rumæners dna var på kvindens inderlår. Ifølge anklageskriftet holdt den 46-årige og den 57-årige kvinden, mens den 32-årige fuldbyrdede voldtægten.

sursa :  http://ekstrabladet.dk/112/tiltalt-for-grove-voldtaegter-offer-genkendte-ham-paa-gaden/5723774

Lasă un răspuns