Romanul ucis in Nørresundby a fost identificat

0
269

Politiet har nu identificeret den mand, der torsdag blev fundet dræbt i Nørresundby. Det er en 57-årig rumæner. Den rumænske mand blev torsdag formiddag fundet dræbt i et baghus på Skovvej 2A i Nørresundby. Han havde fået flere knivstik, men politiet ved endnu ikke med sikkerhed, om det var dødsårsagen. Liget af den 57-årige rumænske mand bliver obduceret fredag. Flere ringede til alarmentral

Politiet fik mindst to alarmopkald til 112 torsdag om, at der lå en død mand i huset. Begge opkald var fra rumænere. En af de personer, der ringede, blev tilbageholdt af politiet, men vil formentlig blive løsladt fredag. Politiets teknikere undersøgte i går huset på Skovvej for spor, og man formoder, at der er tale om drab. Den 57-årige rumænske mand, som formentlig døde af knivstik, var uden fast bopæl i Danmark. Gennem den rumænske ambassade i Danmark forsøger man nu at finde frem til den døde mands pårørende, og indtil det er sket, vil politiet ikke offentliggøre hans navn.

Der er stadig mange ubesvarede spørgsmål om det formodede drab, oplyser vicepolitiinspektør Torben Jensen fra Nordjyllands Politi.

Den 57-årige rumænske mand, som formentlig døde af knivstik, var uden fast bopæl i Danmark. Gennem den rumænske ambassade i Danmark forsøger man nu at finde frem til den døde mands pårørende, og indtil det er sket, vil politiet ikke offentliggøre hans navn.

Dræbt rumæner identificeret‎ –

Lasă un răspuns