„Românul zilei” Arestat anul trecut pentru furt de cabluri de cupru. Expulzat si cu interdictie s-a reîntors în Danemarca sa fure si a mai fost arestat înca de doua ori

0
357

DSB – Caile Ferate Daneze, raporteaza pierderi de 1.6000.000 dkr pentru ca au fost nevoite sa puna la dispozitia a 175.000 pasageri danezi, autocare care sa asigure transportul pe rutele unde trenurile nu au putut circula din cauza lipsei cablurilor.

Det var trange kår i hjembyen i det sydlige Rumænien og mangel på arbejde, der fik en 38-årig til at rejse fra sit hus, sin hustru og parrets to børn på fire og seks år og trodse det indrejseforbud, som manden har i Danmark.

Kabeltyveri_skaber__909480a

Her i landet ville han efter eget udsagn ernære sig som flaskesamler, men ifølge anklagemyndigheden på Vestegnen har han også stået bag tyveri af kobberkabler fra S-togs-nettet.

I marts sidste år blev manden dømt for at stjæle S-togs-kabler og udvist af landet. Han vendte dog tilbage til landet allerede kort efter, og han blev siden dømt to gange. Først for at overtræde indrejseforbuddet og siden for brugstyveri.

I december blev han så sendt ud af landet igen, men han var ikke længe væk. Allerede i januar var han tilbage i Danmark, og det var her, at han ifølge anklagemyndigheden stod bag syv kabeltyverier af sammenlagt 350 meter kobberkabel.

http://jyllands-posten.dk/indland/politiretsvaesen/ECE7738077/Formodet-togkabeltyv-kunne-ikke-finde-job-i-Rum%C3%A6nien/

Lasă un răspuns