„Românul zilei” Ha, ha :) Beat manga la volan a facut un accident la Tønder, Danemarca. Circul care a urmat a fost de nedescris

0
364

Tare de tot ! Îmbracat numai în chiloti a amenintat si a scuipat  politistii danezi „Va sparg sa moara mama, va omor toata familia !” Flegme, urlete, racnete… catuse, spray paralizant, au fost chemate întariri, tot tacîmul 🙂

TØNDER: En lokal politibetjent i Tønder har oplevet mangt og meget i løbet af sine 35 år i etatens tjeneste, men det han og en kollega var udsat for lørdag den 6. august om formiddagen var ud over det sædvanlige.

Han var tilsagt som vidne mod en 33-årig rumæner, der er tiltalt for trusler mod betjentene og spritkørsel. Rumæneren dukkede ikke op til retssagen, men de fremmødte vidner blev afhørt. Dommer Susanne Beier Lorenzen afsagde en anholdelses-beslutning til et nyt retsmøde, hvor sagen bliver afsluttet.

Sagen begynder med et banalt færdselsuheld i t-krydset ved Skibbroen og Kongevej.

En lokal bilist holdt afventede i krydset, hvor rumæneren i en varebil ramte bagenden af bilen, da han skulle svinge til venstre. Den lokale bilist sprang chokeret ud ad sin bil og henvendte sig til rumæneren, der kort stoppede op i stærkt beruset tilstand.

Den lokale bilist ringede til politiet og fulgte efter rumæneren.

Betjentene henvendte sig til beboeren i en lejlighed, hvor rumæneren opholdt sig. Hun har været kæreste med manden. Han stod i underbukser og ville ikke med. Manden blev lagt i håndjern, men trods det spyttede han på betjentene hele vejen ud til patruljevognen.

  • Jeg har aldrig været udsat for noget så voldsomt. Jeg fik en stor spytklat i ansigtet, og selv om han var lagt i håndjern, var han ved at smadre patruljevogn indvendig, forklarede politibetjenten om den 33-årige rumæner, der har bopæl i Aabenraa.

Betjentene gav ham en omgang peberspray, men trods det var han så urolig, at der måtte tilkaldes assistance i form af betjente i en stor patruljevogn fra Esbjerg. Det tog et par timer, inden den ankom til Tønder.

  • Han truede på engelsk med at slå os og og vores familier ihjel, forklarede den ene af betjentene.

Efter ankomsten til Esbjerg blev han kørt til sygehuset, hvor der med magt blev taget en blodprøve. Promillen viste sig at være på mindst 1,81, og det var adskillige timer efter, at han havde drukket øl og spiritus.

http://www.jv.dk/artikel/2456553:Toender–Spritbilist-gik-fuldstaendig-amok-i-patruljevogn

Lasă un răspuns