„Românul zilei” Român arestat ieri la Dronninglund pentru furtul unei carti de credit

0
466

UPDATE :  hotul român a luat astazi la tribunal, 4 saptamîni de arest preventiv.

Român arestat ieri pe Sjælland (insula daneza unde se afla si capitala, Copenhaga). A furat cartea de credit unei femei aflata la cumparaturi în supermarketul Superbrugsen din oraselul Dronninglund.
Procesul pentru stabilirea masurii de arest preventiv are loc astazi la 11.00

Rumænsk mand anholdt på Sjælland i går, sigtet for tyveri af visa dankort fra kvinde i Superbrugsen, Dronninglund. Retsmøde kl. 1100.

 

UPDATE:

Den rumænske lommetyv er blevet fremstillet i grundlovsforhør og fængslet i 4 uger på dette forhold.

 

NORDJYLLAND: En 34-årig rumæner er efter et længere grundlovsforhør med tolk blevet fængslet fire uger for at misbruge en nordjysk kvindes Dankort.

Manden blev natten til lørdag overført fra Sydsjællands Politi til arresten i Aalborg, hvor han er sigtet for at have stjålet den nordjyske kvindes Dankort i SuperBrugsen i Dronninglund. Det skete ifølge politiets oplysninger i samarbejde med en medgerningsmand.

– Torsdag 26. juni fik en dame afluret sin pinkode og efterfølgende stjålet sit Dankort, hvorefter der er blevet hævet et større beløb på kortet. Via billeder fra videoovervågningen fra SuperBrugsen i Dronninglund har vi så i samarbejde med kolleger på Sjælland fundet frem til en mand, som er blevet anholdt på Sydsjælland, hvorefter han er blevet overført til os, fortæller vagtchef Karsten Højrup Kristensen, Nordjyllands Politi.

– Den 34-årige er rumæner og har tilsyneladende ikke nogen tilknytning til Danmark. Men grunden til, at manden blev varetægtsfængslet og ikke udvist med det samme er, at der er en medgerningsmand på fri fod. Vi skal lige have den del efterforsket yderligere, oplyser vagtchefen.

Lasă un răspuns