„Românul zilei” Român arestat în tren la Slagelse, dupa ce a cersit bani si s-a dat drept surdo-mut, chiar unui politist în civil

0
416

UPS: Rumæner tiggede penge af civil betjent En mand fra Rumænien slap noget uheldigt fra et forsøg på at svindle sig til penge i et tog på Sjælland, hvor han stødte ind i en civil betjent.

politi21_foto_colourbox8-1024x682

Sagen er fra tirsdag først på eftermiddagen, hvor en betjent i civil var på vej til arbejde, oplyser Sydsjællands Politi i dag.

Betjenten var med toget fra Odense i retning mod Slagelse, da han bemærkede, at der gik en mand rundt i toget og henvendte sig til de andre passagerer.

Og kort efter kom manden såmænd også hen til betjenten, og viste et noget ubehjælpsomt skrevet brev om indsamling til døve og handicappede.

  • Derfor blev der ringet til politiet, der stod klar, da toget rullede ind på banegården i Slagelse. Her blev den pågældende anholdt og sigtet for bedrageri, fortæller politiet i dag.

Det var tale en 40-årig mand fra Rumænien, og han havde formentlig kun nået at indsamle et mindre beløb.

Den 40-årige mand blev taget med til politistationen i Slagelse, hvor han blev afhørt. Han skal fremstilles i grundlovsforhør i dag, onsdag.

6469387-tigger-mosaik

UPS: Rumæner tiggede penge af civil betjent

 

cititi si :

Rumænsk tigger sat af tog | Fredericia Dagblad

Lasă un răspuns