„Românul zilei” Român arestat la Frederikshavn pentru mai multe spargeri. Desi era expulzat locuia ilegal într-o casa goala

0
542

Udvist rumæner boede i tomt hus. Sigtet for indbrud og varetægtsfængslet i fire uger

FREDERIKSHAVN: En 35-årig rumænsk mand blev torsdag ved retten i Hjørring varetægtsfængslet i fire uger efter at være blevet koblet sammen med fire forskellige indbrud på adresser i Hjørring og Frederikshavn.

arestat.politie

Manden blev fundet i et hus på Mette Billes Vej 4 i Frederikshavn, som ellers skulle stå tomt.

Boligforeningen, der ejer huset, fik mistanke om, at huset var beboet og kontaktede derfor politiet, som fandt den nu fængslede samt utallige tyvekoster fra flere forskellige gerningssteder.

  • Under ransagningen fandt man både en Playstation, et tv, smykker og sølvtøj, som kan kædes sammen med indbrud i Hjørring og Frederikshavn, fortæller Peter Rask, der var anklager under grundlovsforhøret.

I retten erkendte den 35-årige at stå bag de fire indbrud. Der er dog formentlig tale om flere indbrud, da ejermændene til flere af tyvekosterne endnu ikke er fundet. Nordjyllands Politi arbejder derfor videre med sagen.

Den rumænske mand blev udvist af Danmark i 2012 for tyveri og blev idømt indrejseforbud i seks år. Derfor sigtes han nu også for overtrædelse af indrejseforbuddet.

Udvist rumæner boede i tomt hus | Nordjyske.dk

Lasă un răspuns