„Românul zilei” Român arestat la Kolding pentru furturi si spargeri. Are pe constiinta mai multe spargeri in Jutlanda

0
538

En 25-årig rumænsk mand fremstilles i dag i grundlovsforhør. Politiet formoder at han står bag en række indbrud i Østjylland.

88637_690_0_1_0_5425_3051_2

Den rumænske tyv blev anholdt søndag i forbindelse med et butikstyveri i Bilka i Kolding. Under politiets efterfølgende afhøringer har det vist sig, at hans uvelkomne besøg i Bilka formodentlig ikke er det eneste, han har på samvittigheden.

Gennem politiets afhøringer af manden har det vist sig, at hans uvelkomne besøg i Bilka formodentlig ikke var det eneste, han har på samvittigheden. Politiet har nemlig fundet en række tyvekoster hos den anholdte rumæner, som kan spores tilbage til indbrud i blandt andet Randers-området, herunder en PC fra et indbrud der. Politiet har derfor en formodet mistanke om, at den anholdte står bag en række andre indbrud, hvilket nu efterforskes.

I dag fremstilles den rumænske mand i grundlovsforhør, hvor politiet vil kræve ham varetægtsfængslet, mens

  • Alt tyder på, at han kan sættes i forbindelse med en række indbrud i Østjylland, siger vagtchef hos Sydøstjyllands Politi til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Politiet har fundet en række tyvekoster hos den anholdte rumæner, som kan spores tilbage til indbrud i blandt andet Randers-området, herunder en PC.

Politiet vil kræve den rumænske mand varetægtsfængslet, mens den videre efterforskning foregår.

 

http://www.tv2oj.dk/artikel/235305:oestjylland–Rumaensk-tyv-anholdt

Lasă un răspuns