„Românul zilei” Roman arestat la Odense. Fura din magazine folosind „sacosa ruseasca” – punga captusita cu folie de aluminiu pentru a pacali sistemele de alarma

0
515
Brugte „russerpose”: Rumæner udvist for at stjæle parfume. En 41-årig rumænsk mand blev ved grundlovsforhør tirsdag eftermiddag idømt 20 dages fængsel og udvisning af landet.

2319144_513_342_0_0_0_0_2

Retten i Odense sendte tirsdag eftermiddag en 41-årig rumænsk mand ud af landet, da han blev fremstillet i grundlovsforhør.

Manden tilstod tiltalen, som lød på forsøg på tyveri af tre parfumer til en samlet værdi af 1575 kroner.

Det skete mandag klokken 17.54 i Magasins parfumeafdeling, hvor manden forsøgte at slippe af sted med duftevandet i en såkaldt „russerpose”, som er en plasticpose polstret med sølvpapir og tape, der kan gå igennem butiksalarmer.

Selvom en parfumetyv kan lyde harmløs, er den hårde dom, som udover udvisning lyder på 20 dages fængsel, helt almindelig.

  • Det ligger i retspraksis fra Landsretten at udvise, når tiltalte har gjort brug af en russerpose, og betingelserne i Udlændingeloven om tilknytning til Danmark ikke er opfyldt, forklarer anklager Signe Gråkjær Petersen.

Manden varetægtsfængsles indtil afsoning for at sikre, at han bliver udvist.

http://www.fyens.dk/odense/Brugte-russerpose-Rumaener-udvist-for-at-stjaele-parfume/artikel/2694954

Lasă un răspuns