„Românul zilei” Român arestat pe autostrada la Vojens. Vindea aur fals soferilor danezi

0
457

Rumæner ville sælge falsk guld – igen. Selvom der var indhugget guldmærker i smykkerne, var det bestemt ikke ægte guld, en rumænsk mand tirsdag forsøgte at sælge på den sønderjyske motorvej. Det var tværtimod kun messing.

 1150878_584_380_0_63_1018_636_2

En rumænsk mand kan meget vel stå overfor at blive udvist af Danmark efter at have forsøgt at sælge falsk guld for anden gang på tre dage.

En rumænsk mand blev tirsdag anholdt for at forsøge at sælge falsk guld på den sønderjyske motorvej for anden gang på tre dage. Det fortæller vagtchefen ved Syd- og Sønderjyllands Politi, Ole Aamann.

Mens manden i søndags stod på den sønderjyske motorvej ved Kliplev, var han tirsdag rykket lidt nordpå for at tage opstilling på den sønderjyske motorvej ved Vojens. Men ellers var historien den samme:

– Han foregav at være løbet tør for både benzin og penge, og når en forbipasserende så ville hjælpe ham, forsøgte han at sælge dem guld for at skaffe penge til benzin, forklarer Ole Aamann, vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi.

„Guld” var messing

I virkeligheden var manden dog hverken løbet tør for benzin eller penge, men det var ikke det eneste problem ved mandens historie. Der var indhugget mærker i smykkerne, som skulle vise, at der var tale om 18 karats guld, men prøver har vist, at det er ren og skær messing. Derfor har politiet sigtet manden for forsøg på bedrageri.

 

Rumæner ville sælge falsk guld – igen

Lasă un răspuns