„Românul zilei” va fi extradat din Romania în Danemarca pentru a fi condamnat. A dat 70 de spargeri. SAPTEZECI nene !!!

0
457

Rumæner udleveres: Sigtet for 70 sommerindbrud.

Politiet mener, at 37-årig rumæner var særdeles aktiv under indbrudsbølgen i juli sidste år.

NORDJYLLAND: En 37-årig rumænsk statsborger bliver formentlig udleveret til Danmark i næste uge. Nordjyllands Politi mistænker ham for at stå bag hele 70 indbrud, der blev begået under indbrudsbølgen i juli sidste år.

Den 37-årige blev i juli fængslet in absentia, og der efterfølgende udstedt en europæisk arrestordre på ham. Rumænsk politi anholdte kort tid efter manden i hans hjemland, fortæller politikommissær Sune Myrup, Nordjyllands Politi.

1. divisionsfodbold, Lyngby-Vejle. Tumult med anholdelser efter kampen.
1. divisionsfodbold, Lyngby-Vejle. Tumult med anholdelser efter kampen.

– Vi mener, han står bag 65 indbrud i Nordjylland og fem indbrud i andre kredse. Og han har dermed haft en stor andel i de mange tyverier, vi oplevede sidste sommer, siger Sune Myrup.
Stjal for stort beløb

Allerede dengang havde politiet en formodning om, at mange af indbruddene var blevet begået af såkaldte omrejsende kriminelle. Det var især metoden med underboring af vinduer, der er en metode som udenlandske tyve ofte bruger, der styrkede politiet mistanke mod omrejsende kriminelle.

Og det er altså 70 af denne type indbrud, som den 37-årige rumæner er sigtet for. Ifølge politiet har han været på spil i hele Nordjylland, og er sluppet af sted med koster for et større beløb.

Når den 37-årige er blevet udleveret, skal han fremstilles i grundlovsforhør.

http://nordjyske.dk/nyheder/rumaener-udleveres–sigtet-for-70-sommerindbrud/92420fbe-fe53-4f08-9a3e-a36a1f67dfab/112/1513

Lasă un răspuns