„Rommânii zilei” Trei cersetori de cetatenie româna (rromi) arestati la Vejle în Danemarca. Ofereau bijuterii false în schimbul banilor „pentru benzina”

0
310
 Ultimul client pe care au încercat sa il însele, a fost un politist danez în civil.  Ca atare au fost retinuti si dusi la sectie. Nota de plata a fost o amenda de  2700 de coroane daneze. Dintr-o data toti trei rromii, doi barbati si o femeie, au acuzat dureri de inima si  „stop cardiac ” în acelasi timp ?
Rumænerne fik pludselig hjertestop, da de blev præsenteret for sigtelserne på politigården i Vejle. Det gik dog over igen hurtigt. Arkivfoto

Ups: Romaer stoppede civilbetjent, fik bøder og pludselig fik de også falske hjertestop på stribe.

Hedensted. Det kom til at koste tre rumænere 2700 kr., at de i går kl. eftermiddag gik ombord i den forkerte bil, da de forsøgte at tigge penge ”til benzin”.

Rumænerne fik pludselig hjertestop, da de blev præsenteret for sigtelserne på politigården i Vejle.

08_07_2014_0004

Rumænere har i den seneste tid huseret på en række motorvejstil- og frakørsler i Sydøstjyllands Politikreds, hvor de stopper bilister og forsøger at lokke penge fra dem ved at påstå, at de er løbet tør for benzin. Til gengæld for kontanter tilbyder de guld til bilisterne. ”Guldet” er komplet værdiløst.


Hov, det var politiet
I weekenden fik politiet en del anmeldelser på tiggerne.

I går var den gal igen på motorvejstilkørslen ved Hedensted. Kl. 17.03 prajede to mænd og en kvinde i en tysk indregistreret Renault Lauguna en bil. Uheldigvis for dem var det en civil patruljebil, de fik stoppet, fortæller politikommissær Poul Steffensen, Sydøstjyllands Politi.

Betjentene anholdt de tre rumænere og tog dem med på politistationen i Vejle. De blev sigtet for at standse folk på motorvejen, for at gå på rampen og for betleri. I alt løb bøderne op i 2700 kr. Politiet orienterede om, at man ville beholde deres bil som sikkerhed, indtil bøden var betalt.

Fik hjertestop på stribe
Ifølge Poul Steffensen faldt rumænerne om på stribe med påstået hjertestop, da de blev præsenteret for det scenarie.

Heldigvis begyndte hjerterne at slå igen, og inden for en halv time havde trioen skaffet pengene og kunne køre fra politistationen.

De tre rumænere var to mænd på 45 og 21 år samt en kvinde på 44 år.

http://vafo.dk/article/20160524/ARTIKLER/160529641

Lasă un răspuns