Rumæner bliver ny landbrugskommissær

1
394

Landbrug & Fødevarer håber, at den nye kommissær vil fastholde Mariann Fischer Boels politik. Dacian Ciolos fra Rumænien bliver ny landbrugskommissær.

Det ligger nu fast, at rumæneren Dacian Ciolos bliver den nye landbrugskommissær efter Mariann Fischer Boel.

Landbrug & Fødevarer byder hele den nye EU-Kommission velkommen og ser frem til at arbejde sammen med de nye kommissærer.

„Når det gælder landbruget ligger mange store projekter forude for den nye kommission; især i forbindelse med, at EU’s budgetter udløber i 2013. Tidspunktet gør, at det danske formandskab i 2012 får en nøglerolle i forhold til den fremtidige landbrugspolitik i EU. Vi vil glæde os til at gå i dialog om beslutningerne med alle relevante parter, siger Landbrug & Fødevarers adm. direktør, Carl Aage Dahl i en pressemeddelelse.

Han understreger, at Landbrug & Fødevarer ikke kun ser en naturlig samarbejdspartner i landbrugskommissæren, men ligeså meget har behov for at samarbejde med kommissærerne inden for områder som klima, miljø, forbrug, forskning og innovation.

„Landbrugs- og fødevareerhvervet er et innovativt og teknologitungt erhverv, hvor forbrugerrelationer og miljø- og klimahensyn spiller en stor rolle. Vi har en masse at byde ind med som erhverv på disse områder, og derfor vil vores interesser også være rettet den vej,” siger Carl Aage Dahl.

Ny landbrugskommisær

Landbrug & Fødevarer beklager, at Mariann Fischer Boel stopper som landbrugskommissær, men glæder sig til det fremtidige samarbejde med den nye landbrugskommissær, Dacian Ciolos.

…..

Rumæner bliver ny landbrugskommissær

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns