Rumænske prostituerede i Danmark

1
825

Billede

500 kroner. Det var hvad en af avisens mandlige udsendte skulle betale for en omgang „fuck and suck in the car”. Det var i hvert fald meldingen fra en af de unge piger, efter at hun havde indledt samtalen med det direkte spørgsmål: Sex? Den udsendte var dog ikke interesseret.

“Odense: En 19-årig rumænsk prostitueret kvinde blev sent fredag aften samlet op af en forbipasserende bilist, efter at hun havde været udsat for røveri af en kunde”
“For kvinden venter der en udvisning. Hun opholder sig ulovligt i Danmark, så derfor bliver hun sendt ud af landet inden for de nærmeste dage. ”
http://www.fyn.dk/article/119195

“Centrum: En omkring 18-årig prostitueret fra Rumænien kastede sig søndag aften ud af en kørende bil midt i Odense, da hun blev truet af en udenlandsk mand.”
“Hun (Tove Nielsen) vil nu gå til politiet med oplysningerne, fordi kvinden ikke selv ønsker at melde truslerne mod hende. Rumæneren opholder sig illegalt i landet og er bange for at blive udvist.”
http://www.fyn.dk/article/119320

“En formentligt 17-årig prostitueret fra Rumænien sidder i Haderslev Arrest og venter på at blive udvist. Forskræmt og halvnøgen blev hun sent fredag aften samlet op på Rødegårdsvej i Odense og kørt til politistationen. ”
http://www.fyens.dk/article/1191112:Odense–Kvinder-er-frit-bytte

Billede

1 COMENTARIU

  1. sa fii prost sa dai bani in danemarca unde am f…o gramada de daneze bete moarte din club pizda nu e o problema doar capul sa te duca sa stii unde cand sa cauti …

Lasă un răspuns