Sapte romani arestati la Helsingør. Banda de hoti romani se ascundeau in casa unei familii de romani din Helsingør

2
344

En flok rumænere blev sendt på tyvetogt på Sjælland. De skjulte sig i en lejlighed i Helsingør hos et forældrepar med to små børn

En rumænsk tyvebande er afsløret i en lejlighed i Helsingør, siger politiet. Syv rumænere boede i lejligheden, der flød med tyvekoster, da politiet slog til i dag.

Lejligheden indehaves af et rumænsk forældrepar med to små børn, og politiet mener, at faderen er hovedmand i tyvebanden.

Derfor kræves han i eftermiddag varetægtsfængslet sammen med de syv tilrejsende rumænere, der sigtes for tyveri af særlig grov beskaffenhed.

De otte mænd i alderen 26 til 48 år fremstilles ved retten i Helsingør, hvor politiet kræver lukkede døre af ensyn til efterforskningen.

– Vi har rigtigt mange tyvekoster, som vi nu skal finde ud af, hvor stammer fra. Det er udbyttet fra en mængde småkriminalitet som butikstyverier, indbrud og bedragerier, men beløbsmæssigt løber det samlet op, siger Lau Lauritzen, Nordsjællands politi.

Organiserede tyverier
Politiet er ikke sikre på de anholdte rumæneres identiteter, som nu skal undersøges med dna og fingeraftryk.

– Vi mener, at den formodede hovedmand har sendt rumænerne ud for at stjæle. Vi fik mistanke til, at de havde et tilholdssted i lejligheden og fik en ransagningskendelse, siger Lau Lauritzen.

Politiet har foreløbigt fundet tyvekoster helt fra 2006.

– Vi mener, der i høj grad er tale om organiserede tyverier, siger efterforskningslederen.

Politiet har valgt at løslade den formodede hovedmands hustru, så hun kan passe parrets to små børn.

Foruden den formodede hovedmand blev seks rumænere anholdt i lejligheden, mens endnu en blev anholdt i nærheden.

 

Småbørns-forældre skjulte tyvebande

2 COMENTARII

  1. Pe cine mahh baiatule …… astia sunt smecherasii astia ciorditori si ce mai sunt. Daca sunt prosti, nu le place munca, in camping cu ei poate se mai racoresc. JOEJOKER rasa lu mata jeg penal, inca nu mi-ai dat tu de man care. Daca as da de voi astia smecherii ce va ascundeti dupa un calc si sunteti mari smardoi v-as calca pe muie futuvas in gura de lachite. Spalati cacatul altora si ati prins tupeu si in tara faceati foamea lachitelor

Lasă un răspuns