SCANDAL ! 60 de români care lucreaza la constructia noului metrou in Copenhaga sînt în grevă

0
346

Românii pe lînga faptul ca sînt prost platiti, nu si-au mai primit salariile deloc. Sindicatul danez 3F a intrat pe fir si incearca sa ii ajute pe angajatii români. Patronul firmei italienesti le-a spus românilor „Îl pun pe ăla sa va f**ă în cur si pe urma va aruncam în primul avion spre Romania”

Får ikke løn: Rumænske Metroarbejdere nedlægger arbejdet. 50 til 80 italienske og rumænske metroarbejderne fra selskabet Cipa har nedlagt arbejdet på metrobyggeriet i København.

En utilfreds chef har således råbt til en ansat: ‘jeg får ham der til at kneppe dig i røven, og så bliver du sparket om bord på den næste flyvemaskine’.

vold-paa-arbejdspladsen_3749853_26.ashx De er utilfredse med de lønforhold, som arbejdsgiveren Cipa tilbyder dem. Det siger Jens Kirkegaard, gruppeformand i 3F’s byggegruppe.

  • Afmagten og frustrationen er tydelig herude. De har ikke fået den løn, som der står i deres kontrakt. De er blevet trukket i løn for alt muligt mærkeligt, og nogle af dem har ikke fået deres lønsedler i fem måneder. Det her er tilsyneladende mange måneders frustrationer, som kulminerer, siger Jens Kirkegaard.

vold-paa-arbejdspladsen_3755125_26.ashx

 

http://www.avisen.dk/metroarbejdere-nedlaegger-arbejdet_306922.aspx

Lasă un răspuns