Sindicatul 3F deschide proces patronului turc al unei firme engros de dulciuri. Cere sa le plateasca 2,3 milioane de coroane despagubiri salariale celor 6 angajati români

0
298

Turcul dupa ce ca ïi platea cu nasturi si margele colorate , acum la tribunal îi mai si umileste pe români „Românii sînt neseriosi, vin si pleaca dupa cum bate vîntul”

Ansat hos slikfusker: Rumænerne kommer og går, som vinden blæser

Retssag:   En af den omstridte slikgrossist David Yüksels nærmeste medarbejdere forstår ikke, at han bruger rumænske arbejdere, fordi de kommer og går fra arbejdet.Slikfusker David Yüksel har i flere år i stor stil brugt rumænsk arbejdskraft. Men det forstår en af hans nærmeste medarbejdere, Camilla Gleerup, ikke. Det forklarede hun onsdag i Københavns Byret, da der på ny var retsmøde i 3F og HK’s sag mod den omstridte slikgrossist og hans forretningspartner Niklas Schneidermann Bach. Fagforeningerne kræver i alt 2,3 millioner kroner i efterbetaling af løn og godtgørelse til seks rumænske medlemmer.

I vidneskranken oplyste Camilla Gleerup, at der har været 15-20 rumænske medarbejdere – og at de ”kommer og går, som vinden blæser”:
image.aspx

– De kom og gik. Jeg har sagt til David, at jeg ikke kunne forstå, at de blev hyret. Det er bare min mening.
– Det er vildt irriterende at bruge en masse tid på folk og lave papirer, og så kommer de ikke. Det er åbenbart deres mentalitet, sagde Camilla Gleerup senere under sin afhøring.

Så rumænere om morgenen og om aftenen

Camilla Gleerup var indkaldt som vidne af advokat Peter Herskind, der repræsenterer de anklagede David Yüksel og Niklas Schneidermann Bach…

Lasă un răspuns