Trei romani au fost arestati al Lyngby pentru ca ocupasera ilegal o casa de vacanta

1
372

…Rumænere „flyttede ind” i haveforening

De tre rumænere, der torsdag formiddag blev anholdt på Caroline Amalievej i Lyngby var i følge Nordsjællands Politi kommet til Danmark i mandags med bussen fra Rumænien. De havde fået at vide, at der i Lyngby var nogle små forladte huse de kunne flytte ind i, og det „tip” havde de taget til sig.

De tre mænd på henholdsvis 28,31 og 36 år havde brudt et kolonihavehus op i haveforeningen Lyngen på Lundtoftevej og de havde også besøgt nabohuset. En ejer fra haveforeningen opdagede dog de ubudne gæster og alarmerede politiet, hvorpå de tre mænd tog flugten. Politiet indhentede dem dog på Caroline Amalievej, og de tre er nu varetægtsfængslet.

Ifølge vicepolitikommissær Finn Duris fra Nordsjællands Politi er det et stigende problem, at rumænere under dække af at skulle søge arbejde i Danmark begår kriminalitet.

De tre rumænere, der torsdag blev opdaget i Lyngen forklarede efterfølgende til politiet, at de i bussen havde mødt en mand, der sagde, at han kunne skaffe dem et sted at bo. Derpå havde de tre betalt 100 Euro hver til deres medpassager, der ved ankomsten til København var forsvundet.

Rumænere „flyttede ind” i haveforening – Lokalavisen.dk

1 COMENTARIU

  1. vind masina cu numere de romania vw getta 2007 benzina ,motor 1400 si .tsi si 147 cai 90000 km pret 10000 negociabil tel 52763543 sau email ,mihaelagyenghe@hotmail.com.

Lasă un răspuns