Uau :( alt animal ! „Românul zilei” Un român cautat de politie dupa ce a amenintat cu un cutit si a jefuit trei cetateni în Frederiksberg

0
493
Politia a dat publicitatii fotografia infractorului român si roaga publicul sa ajute la gasirea si arestarea lui. Românul se cheama Levente Sterczer si este periculos . Daca îl vedeti sunati imediat la 112.
Nu sætter politiet både navn og billede på en rumænsk statsborger, som man mener trængte ind på et værelse på Frederiksberg og truede sig til penge med en kniv.

eft

Den 6. august i år trængte en knivbevæbnet mand ind på et værelse på Nitivej på Frederiksberg.

Han truede sig til kontanter fra tre personer, som ikke led fysisk overlast.

I forbindelse med sagen efterlyser Københavns Politi nu oplysninger, som kan føre til den rumænske statsborger Levente Sterczer.

Han er 33 år gammel, almindelig af bygning og 165 centi

meter høj. Han har mørkt karseklippet hår med vigende hårgrænse.

På højre arm har han flere tværgående ar.

Han kan være iført en orange løbejakke og mørk kasket og muligvis bære en grøn Adidas sportstaske med hvid skrift.

”Hjemmerøverier er en alvorlig forbrydelse, hvorfor vi nu ønsker offentlighedens hjælp til at finde frem til den formodede gerningsmand”, siger politiassistent Karina Ruby Christensen.

Har man oplysninger i sagen, kan Københavns Politi kontaktes på telefonnummer 114.

Træffer man Levente Sterczer bedes man ringe 112 og ikke kontakte ham.

 

En rumæner mistænkt for et hjemmerøveri er efterlyst af Københavns Politi. Den 33-årige mand er under mistanke for – bevæbnet med en kniv – at have brast ind på et værelse på Frederiksberg og frarøvet tre mænd nogle penge.

Manden, der hedder Levente Sterczer, er almindelig af bygning, 165 cm høj, lys i huden med kort karseklippet hår. Han har desuden flere ar på sin højre arm. Politiet siger, at han kan være iført en orange løbejakke og mørk kasket.

Politiet beder om, at borgere, der har oplysninger, der kan hjælpe politiet med at finde manden, kontakter Københavns Politi på 114.

Politiet oplyser samtidig, at man skal ringe 112, hvis man møder den efterlyste mand.

Lasă un răspuns