Uau, ca-n Texas ! Breaking news. Sapte romani arestati pentru jefuirea unui supermarket din Danemarca

0
349

Politiet stoppede rumænernes bil her på Bøgildsmindevej i Nørresundby mandag formiddag. Der var syv personer i bilen, og de er alle tilbageholdt. Foto: Martin Damgård.
Politiet stoppede rumænernes bil her på Bøgildsmindevej i Nørresundby mandag formiddag. Der var syv personer i bilen, og de er alle tilbageholdt. Foto: Martin Damgård.

Sapte romani au fost arestati ieri dimineata in orasul Poulstrup i Vendsyssel din Danemarca.

Patru femei si trei barbati sint anchetati de politia din Hjørring si multi dintre ei, poate chiar cu totii, vor fi arestati preventiv.

Jaful a avut loc ieri dimineata la ora 10 in oraselul danez Poulstrup i Vendsyssel la supermarketul Kwik Spar.

Mai intai, cinci romani au dat buzna in magazin, au amenintat personalul si au cerut sa le fie dati toti banii din aparatul de marcat. Asistentii magazinului s-au conformat si le-au dat toti banii din casa. Romanii au fugit dupa aceea cu o masina dar politia daneza a reusit sa ii opreasca si sa aresteze toti cei sapte pasageri la Nørresundby.

Syv rumænere er anholdt efter et røveri i formiddag i Poulstrup i Vendsyssel.

De fire kvinder og tre mænd er mandag eftermiddag til afhøring af politiet i Hjørring og flere af dem – måske dem alle – forventes fremstillet i grundlovsforhør i morgen.

Røveriet fandt sted kort før klokken 10 i Kwik Spar på hovedgaden i Poulstrup.

Her kom de fem af rumænerne ind i butikken, hvor de truede personalet for at få penge fra kasseapparatet. Og de fik penge med sig.

Senere flygtede de i bil, men efter en halv times jagt lykkedes det politiet af stoppe bilen i Nørresundby og anholde de syv passagerere

Nordjyllands Politi har anholdt en bilfuld mennesker, som menes at stå bag et røveri i Poulstrup mandag formiddag.

Syv rumænere anholdt efter røveri

Røverne slog til her mod Kwik Spar i Poulstrup. Foto: Bente Poder
Røverne slog til her mod Kwik Spar i Poulstrup

si inca o descriere a jafulul:


En ekspedient forsøgte at redde et større pengebeløb i Nordjylland. Men røverne holdt hende fast.

Nordjyllands Politi har anholdt syv rumænere, som menes at stå bag et røveri i Kwik Spar i Poulstrup syd for Hjørring, mandag formiddag.

Ifølge politiets oplysninger skete røveriet klokken 9.44. Rumænerne forsøgte først at skabe forvirring i butikken, og det fik en kvindelig ekspedient til at styrte ud i butikkens baglokale for at sikre et større pengebeløb.

På vejen derud blev hun imidlertid stoppet af røverne. Flere af dem stjal pengene i baglokalet, mens de resterende holdt kvinden tilbage med fysisk magt.

„Min formodning er, at røverne gik ind i butikken for at lave et tricktyveri, men omstændighederne gjorde, at det udviklede sig til et røveri med fysisk magt,” siger efterforsningsleder fra Nordjyllands Politi Peter Skovbak til jp.dk.

Fremstilles i grundlovsforhør
Efter røveriet flygtede rumænerne fra butikken med et større pengeløb i en bordeaux farvet bil. Politiet sendte derfor patruljer rundt til forskellige veje for at lukke af.

„En halv time efter bliver en bil med syv rumænere standset i Nørresundby. Alle syv blev anholdt, og dem er vi nu i gang med at afhøre. De bliver alle sigtet i sagen,” siger Peter Skovbak.

Rumænerne bliver sandsynligvis fremstillet i grundlovsforhør tirsdag morgen.

Syv rumænere anholdt efter forsøg på tricktyveri hos købmand i Poulstrup. Det udviklede sig til røveri.

Det var formentlig et forsøg på tricktyveri, der udviklede sig, så syv rumænere nu er blevet sigtet for røveri.

Mandag formiddag kom fem „sigøjner-typer” ind i Kwik Spar i Poulstrup, og en ansat fattede mistanke til dem, da de forsøgte at skabe forvirring. Den ansatte forsøgte derfor at komme ud i baglokalet, hvor der ligger penge, men vedkommende blev holdt fast.

– Det virker som om, at det er et forsøg på tricktyveri, der har udviklet sig til røveri, lyder der fra vicepolitikommissær Peter Skovbak fra Nordjyllands Politi.

Da de fem kort efter stak af i en bil, manglede der et pengebeløb fra baglokalet i butikken.

– Da de bliver stoppet i Nørresundby tyve minutter over ti, blev der fundet et kontant beløb i bilen, fortæller Peter Skovbak.

Han kan dog ikke kan sige, om beløbet stemmer overens med det beløb, som købmanden har mistet.

Da bilen blev stoppet, var der syv personer i den, og de er nu alle anholdt og opholder sig på politistationen i Aalborg.

De er alle rumænere i alderen 19 til 56 år, og der er både mænd og kvinder.

Peter Skovbak regner med, at de i løbet af dagen kan blive afhørt, men først skal der skaffes tolke.

De syv bliver fremstillet i grundlovsforhør tirsdag.

 

 

sursa : Tricktyveri udviklede sig til røveri – Hjørring – Nordjyske.dk

Lasă un răspuns