Uau :( ! „Românii zilei” Trei români arestati la Copenhaga pentru viol in grup

0
385

Un alt megascandal în care protagonistii sînt români. Stirea este publicata in toata massmedia din Danemarca.

3611246-rumner-fngslet-for-grov-voldtgt-i-pinsen--

Politiet har anholdt tre østeuropæiske mænd, der menes at stå bag voldtægten af en 20-årig kvinde ved Copenhagen Business School natten til fredag.

Københavns Politi har anholdt tre rumænere, der alle sigtes i sagen om gruppevoldtægten af en 20-årig kvinde, der fandt sted natten til fredag ved Copenhagen Business School på Frederiksberg.

»Det er korrekt. Den første blev anholdt ved gerningsstedet. Den næste blev anholdt en halv times tid senere. Og den sidste blev anholdt omkring klokken 12.30 i dag (fredag, red.),« siger efterforskningsleder ved Københavns Politi Robert Jensen til ekstrabladet.dk.

To af de sigtede er henholdsvis 57 og 32 år, mens den sidste menes at være i 40erne. De er alle blevet fremstillet i grundlovsforhør fredag.

Efterforskningslederen understreger over for ekstrabladet.dk, at han ikke ønsker at gå yderligere i detaljer med sagen.

Den 20-årige kvinde er udvekslingsstuderende, og overfaldet skete omkring klokken 04.00 til en introfest.

En opsynsmand på stedet bemærkede tre til fire mænd omkring en kvinde på et græsareal bag skolen. Han råbte af mændene, som efterfølgende løb fra stedet. Det lykkedes dog opsynsmanden at løbe den ene op og tilbageholde ham, indtil politiet nåede frem til stedet.

Den 20-årige kvinde var så chokeret, at hun blot kunne fortælle, at hun var blevet voldtaget af mændene.

Tre rumænere anholdt for voldtægt af ung kvinde

si

Tre rumænere anholdt for voldtægt

En 20-årig kvinde gennemgik formentlig sit livs værste mareridt, da tre mænd i morges forsøgte at voldtage hende, da hun var på vej hjem fra en universitetsfest.

Festen blev holdt på Copenhagen Business School på Frederiksberg, hvor den unge kvinde ifølge Ekstra Bladets oplysninger lige var startet som udvekslingsstudent.

Kvinden havde, som flere tusinde andre elever, deltaget i skolens semester start-fest, der blev afholdt på Solbjerg Plads i Køenhavn.

Voldtægtsforsøget blev dog afbrudt af en vaks medarbejder til festen, som hurtigt reagerede, da han opfattede situationen som mistænkelig.

Startede for to uger siden
På CBS er man klar til at tage imod pigen, når hun har overstået de retsmedicinske undersøgelser.

– Vi har gjort vores beredskab i forhold til krisesituationer klar, og vi tilbyder hende selvfølgelig alt den hjælp, hun har lyst til at modtage i den her sag, fortæller Patrick Gram fra skolens afdeling for eksterne affærer.

– Det er cirka 14 dage, siden hun ankom til skolen,  og det er selvfølgelig død-ærgerligt, at det her sker efter et CBS-arangement.

Ifølge Patrick Gram vil pigen nu få tilbudt assistance i form af psykologhjælp og vejledning, hvis hun gerne vil tilbage til sit hjemland.

Fremstilles i grundlovsforhør
Det lykkedes den vakse medarbejder at tilbageholde en af de tre mænd, som overfaldt kviden. Politiet kunne senere anholde en anden mand i sagen.

De to mænd, som er af østeuropæisk oprindelse, skal senere i dag fremstilles i grundlovsforhør sigtet for vodtægt.

Lasă un răspuns