Un alt roman arestat si acuzat de viol in Danemarca. A primit 15 luni de puscarie…

0
602

En dom for voldtægt og 15 måneder i fængsel får ikke Diana Benneweis til at miste tilliden til en rumænske ansat – Geli Bobitiu – der i foråret forgreb sig på en 25-årig kvinde fra Falster, skriver Lolland-Falsters Folketidende.
– Jeg tror på hans uskyld, siger Diana Benneweis til Folketidende.
 
I foråret var Gelu Bobitiu med resten af Benneweis i Nørre Alslev på Falster. Sammen med sin mor og en veninde havde den 25-årige kvinde fra Nykøbing Falster været i cirkus, og efter forestillingen mødtes de med nogle af cirkusarbejderne. De drak sammen i en beboelsesvogn, og den 25-årige havde derefter frivilligt samleje med Geli Bobitius lillebror i en lastbil.
Men bagefter voldtog Geli Bobitiu ifølge domsafsigelsen den 25-årige kvinde.

På trods af dommen, så tror Diana Benneweis dog mere på sin medarbejder, end det 25-årige offer. Hun mener, at kvinden gik frivilligt med til at have sex med begge brødre. At han blev dømt skyldes først og fremmest usikkerhed hos den 33-årige rumæner.
 
– Geli ændrede vidneforklaring tre gange under forløbet, fordi han var nevøs og bange, og det kom ham til skade, fortæller cirkusdirektøren, der erkender, at rumæneren ikke fortalte sandheden hele vejen.
 
– Han løj under afhøringerne og det det har sin pris. – Havde han været ærlig fra starten, var han sikket ikke blevet dømt, siger Diana Benneweis, som har støttet sin ansatte under hele forløbet

 

http://www.dr.dk/

Lasă un răspuns