Un bodyguard roman in Nuuk, Groenlanda, a batut mar un eschimos…

2
477

Un bodyguard roman de la un nightclub din NUUK, capitala Groenlandei , i-a rupt falcile unui eschimos.

Eschimosul a incercat sa se bage intre o altercatie dintre roman si un amic de al sau. In schim s-a ales insusi cu falcile dislocate ….

Dørmand brækker kæbe på gæst

Den 21-årige mand indtager flydende føde i disse dage, da kæben er syet sammen. Foto: Leiff Josefsen.

Et besøg på Nightclub Manhattan i Nuuk endte med en brækket kæbe for en 21-årige ung mand i slutningen af februar måned.

Han forsøgte at lægge sig imellem sin kammerat og en rumænsk dørmand der var voldsomt oppe at toppes. Men i stedet fik han efter eget udsagn så mange slag af dørmanden, at hans kæbe til sidst brækkede. I dag kan han kun flydende føde, fordi hans kæbe er syet sammen, skriver Nuuk Ugeavis.

Den 21-årige har efterfølgende anmeldt rumæneren for vold. Politiet efterforsker sagen i øjeblikket og kan ikke udtale sig,endnu om hvorvidt politiet vil rejse sigtelse mod dørmanden.

Dørmænd har beføjelser til korporligt at fjerne gæster, der er til gene for eller angriber andre.

– Men de må ikke slå gæsterne, siger direktør Helge Tang fra Hotel Hans Egede-koncernen, der ejer Nightclub Manhattan. Natklubben er nu forpagtet ud.

Helge Tang ønsker ikke at udtale sig om den konkrete sag, da han ikke har hørt om den. Muligvis fordi han var på ferie… http://sermitsiaq.gl/

2 COMENTARII

Lasă un răspuns