Un depozit a ars în noaptea de Revelion la Næstved. Românii care locuiau si lucrau la ambalat paie nu se aflau in cladire. Paturile si efectele lor au ars in intregime

0
417

Beboerne i to nærtliggende ejendomme måtte evakueres på grund af flyvende gnister og dermed brandfare, da en næsten 600 kvm stor lagerbygning i Hammer ved Næstved nedbrændte nytårs morgen.

IMG0872a_srcset-large

– Naboer har oplyst, at rumænere har boet her og været beskæftiget med at pakke halm i plastikposer, tilføjer han. Der var dog ingen i bygningen, da brandvæsnet nåede frem til den i den grad brændende bygning kort efter alarmen kl. 05.09, og ingen dyr eller mennesker er kommet noget til.

– Beboerne var evakueret i halvanden times tid, fordi vinden førte gnisterne fra den voldsomme brand i retning af deres ejendomme, siger Næstved Brand & Rednings indsatsleder på stedet Jan Pagter. Her er tale om to tætvedliggende ejendomme på den modsatte side af Hammervej.

Beboet?

Selv om her er tale om en lagerhal, så er stedet muligvis beboet.

– Der er set aktivitet her i går, og her stod blandt meget andet også nogle senge, oplyser indsatslederen.

Hvad der er årsag til branden er der intet bud på endnu. Politiet skal i gang med teknisk undersøgelse af de tilbageværende rester af brandtomten for at finde frem til brandårsagen.

 

mai mult la :  http://sn.dk/Naestved/To-familier-evakueret-under-brand/artikel/458821

Lasă un răspuns