Un român a primit doi ani de puscarie si va fi expulzat pentru totdeauna pentru un jaf agravat asupra unui magazin de bijuterii din Næstved

0
307

Rumæner udvist for bestandigt efter milliontyveri hos guldsmedv

Det vakte opsigt, da det i foråret 2013 lykkedes flere tyve at stikke af sted fra en guldsmedeforretning i Næstved Storcenter med værdier for den svimlende sum af over 1,6 millioner kroner.

De skyldige gerningsmænd blev efterfølgende fanget af politiet, og torsdag faldt der dom over den ene gerningsmand i retssagen. Forbrydelsen blev vekslet til to års ubetinget fængsel og en udvisning af landet med et forbud om nogensinde at komme tilbage.

I en pressemeddelelse skriver Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi, at retten i sin afgørelse lagde vægt på, at der var tale om et professionelt indbrud, og at værdien af det stjålne var på mere end 1,6 millioner kroner. Derudover talte det også imod den dømte, at han ikke havde nogen tilknytning til Danmark.

Anklagerfuldmægtig Louise Pitzner-Schmidt udtrykker i pressemeddelelsen tilfredshed med dommen:
»Jeg er yderst tilfreds med dommen. Det var et groft og professionelt udført indbrud af tilrejsende kriminelle, som oven i købet fik værdier med for et meget stort beløb,« siger hun.
Den tiltalte havde stort set erklæret sig skyldig i tiltalen.

http://www.b.dk/nationalt/rumaener-udvist-for-bestandigt-efter-milliontyveri-hos-guldsmed

Lasă un răspuns