:) Un student danez beat manga a vizitat un strip-club din Bucuresti. L-au barbierit „franțuzoaicele” de 20.648,17 kroner. S-a plîns unui institut bancar din Danemarca dar a rămas cu buzele umflate

0
546

Ung dansker amok på rumænsk stripklub. Det blev en dyr omgang, da en dansk studerende sidste sommer var på studietur med sin skole i Rumænien.

Først tog den unge mand afstand fra ‘stripklub-konceptet’, men så ombestemte han sig – og det blev dyrt.

En dansk studerende har forgæves forsøgt at få banken til at betale for en særdeles saftig bytur i den rumænske hovedstad Bukarest, hvor han – udrustet med et Visa-Dankort – var med skolen på studietur sidste sommer

’Torsdag ankom vi til Rumænien. Om aftenen spiste vi elever på egen hånd i Bukarest, og blev derefter i byen,’ skriver han til Pengeinstitutankenævnet, som han klagede til, fordi banken ikke ville refundere udgifterne til byturen: 20.000 kroner.

Tog afstand fra stripklub
’Lidt ud på aften mødte vi en gruppe af de andre elever fra skolen, som valgte at besøge en stripklub, hvor min gruppe og jeg fulgte med – et besøg som var kort, da jeg selv tog stærk afstand fra besøget, da jeg normalt ikke bryder mig om konceptet, skriver den unge mand.

Men han ombestemte sig:

’Kl. 2 natten vælger vi af uforklarlige årsager at besøge den samme stripklub igen, hvor vi hver især bestiller en dans. Det videre forløb husker jeg ikke,’ hævder han over for ankenævnet.

Købte champagne
’Efterfølgende er jeg blevet fortalt af mine venner, at jeg var i baren mange gange og der gennemførte flere transaktioner med mit dankort, derfor forsøgte de også at stoppe dette, men forgæves da de blev ledt væk af flere medarbejdere fra klubben.’

Opførte sig aggressivt
Han blev på stripklubben til kl. 4 om natten, ’og jeg husker først noget næste dag fredag den 3. juni 2016 kl. 9 om morgenen.’

’Herudover har jeg fået fortalt, at jeg i forbindelse med hjemturen natten til fredag den 3. juni 2016 opførte mig aggressivt over for en taxichauffør og overfor mine venner.’

Plejer af bruge 500 kr.
’Denne opførsel kan jeg på ingen måde nikke genkendende til, da jeg aldrig har misbrugt mit Dankort, og jeg mener selv, at jeg generelt ikke bruger mange penge, og jeg har aldrig brugt mere end 500 kr. på en aften i byen, heller ikke når jeg har været fuld,’ skriver manden.

’Aldrig har jeg oplevet et blackout, hvor man intet husker i syv timer og efterfølgende heller ikke kommer i tanke om nogle af de ting, der er sket, skriver den unge mand, som altså mente, at banken skulle kompensere tilbageføre de 20.000 kroner til hans bankonto. Det på trods af, han erkendte, at han både havde købt dans og champagne.

Det afviste banken selvfølgelig, og han fik heller ikke hjælp af Pengeinstitutankenævnet, som ikke kunne tage stilling til, om manden var blevet dopet. Det mente han nemlig selv, var sket.

 

http://ekstrabladet.dk/kup/ung-dansker-amok-paa-rumaensk-stripklub/6808866

Lasă un răspuns