Unul din liderii partidului Danemarca Mare: Craciun fericit si afara cu romanii ! (sau cam asa…)

0
178

Det skulle være så smukt. Alle kunne uden videre tage over grænsen til et andet EU-land uden at skulle vise pas, blive tjekket og andre besværlige formaliteter. EU-begejstrede politikere jublede i 2001, da Schengen-samarbejdet blev indført: Nu var man endnu et skridt tættere på Europas Forenede Stater. I 2007 blev samarbejdet udvidet til også at indbefatte Estland, Letland, Litauen, Polen, Tjekkiet, Slovakiet, Ungarn, Slovenien og Malta. Bulgarien og Rumænien deltager endnu ikke fuldt ud i Schengen-samarbejdet, men så snart borgere fra disse lande er inde i et Schengen-land, kan de derfra rejse videre til for eksempel Danmark.

Der skulle dog ikke gå lang tid, før det begyndte at vise sig, at den frie bevægelighed over grænserne i dén grad har omkostninger. Både menneskeligt og økonomisk. DF advarede mod dette fra start, og vi vil blive ved at minde danskerne om, at der er et alternativ.

Kort sagt er det store problem, at Danmarks grænser er pivåbne over for især østeuropæere kriminelle, der udelukkende kommer til landet for at berige sig på danskernes bekostning.

Et nyt og meget uhyggeligt fænomen er således de bander af østeuropæere, der kører rundt i landet på regulære tyvetogter. De bryder ind her og der og alle steder, hvor de kan slippe af sted med det. Det kan være biler, både og private hjem. I den såkaldte Skovby-sag, hvor en 76-årig mand en oktobernat i 2008 blev tævet ihjel i sit hjem af fire unge rumænske mænd, var det netop sådan en tyvebande, der var tale om. Anklageskriftet i den sag var alenlangt: Der var mere end 50 punkter på skriftet, hvoraf sagen om den ubegribeligt bestialske vold mod den 76-årige og dennes kone blot var to punkter. De fire blev forleden dømt skyldige. Én fik 10 år, mens de tre andre hver fik otte års fængsel. Hovedmanden bag denne feje forbrydelse har anket dommen, mens de tre har udbedt sig betænkningstid. Alle fire er, når deres straf er udstået, idømt indrejseforbud for bestandigt. Men på grund af Schengen-samarbejdet er indrejseforbuddet ikke meget værd. For de fire skal som bekendt ikke vise pas eller tjekkes ved eksempelvis den dansk-tyske grænse, hvis de skulle finde på at vende tilbage til Danmark….

…..

http://blog.politiken.dk/skaarup/2009/12/23/schengen-samarbejdets-skyggesider/

Lasă un răspuns