Veras morder sov med en kniv under puden

0
392

Rumæneren Marian Clita, der er sigtet for at myrde stewardessen Vera Vildmyren under et røveri i København i sidste uge, terroriserede alle i det rumænske fængsel, hvor han afsonede en dom for drab…

I fem år – fra 2003 til 2008 – sad den 58-årige rumæner Marian Clita fængslet i Rumænien, dømt for at have tortureret en regeringskritiker til døde. I fængslet skabte Clita frygt og rædsel blandt både medfanger og fangevogtere, fortæller flere indsatte til den rumænske avis libertatea.ro. Det skriver vg.no.

Clita var indsat i det topsikrede fængsel Rahova, og her brugte han det meste af sin tid på at skræmme og true de indsatte i nabocellerne og de fangevogtere, der skulle passe på ham. Den morddømte var berygtet for at være vågen hele natten alene for at chikanere alle i hans nærhed. Ifølge flere fanger var alle bange for ham og frygtede, at han skulle slå dem ihjel.

42-årige Vera Vildmyren, der er Clita seneste offer, begraves i morgen i Grindvold , hvor hun boede med sin mand og sine to børn, indtil Clita i sidste uge gjorde en brat ende på hendes liv. Marian Clita meldte kort efter sig selv til politiet, hvor han tilstod drabet på den kønne stewardesse.

Lasă un răspuns