VIDEO. ATENTIE IMAGINI SOCANTE! Reportaj danez care prezinta cum 3 români jefuiesc si bat fara mila un pensionar neajutorat in propria sa locuinta din Svendborg, Danemarca

0
438

Mentionam ca membrii bandei care l-au atacat pe batrînul danez  erau ROMANI, nu erau ţigani. Sursa informatiei este traducatorul care a asistat unul din arestati 🙁

Østkriminelle stjæler og bedrager som aldrig før. Antallet af sigtelser mod eksempelvis rumænere er steget voldsomt på to år. Sidste år rejste politiet 10.214 sigtelser mod rumænere. Det er en stigning på 43 % siden 2013, ifølge tal fra Rigspolitiet.

Og spørger man viceinspektør i NEC, Tormod Christensen, er tallene tegn på, at politiets fokus på østeuropæiske har virket.

Se videoen: Jens-Christian overfaldet af rumænere i sit eget hjem

Se også: Rumæner-kriminalitet eksploderet i Danmark

  • Et eller andet sted er det et godt tal. Det er selvfølgelig ikke et godt tal al den stund, at nul forbrydelser og nul sigtelser ville jo være den ideelle verden, men det er en illusion – i hvert fald for mig at se, siger han til Ekstra Bladet.

Afslører bagmænd
I dokumentaren ‘Jagten på gangsterne fra øst’, som Ekstra Bladet har lavet i samarbejde med TV3, har vi sendt to journalister undercover i det kriminelle østeuropæiske miljø i København. De finder blandt andet ud af, at kriminelle østeuropæere har kastet sig over kædesvindel, hvor både frivillige og menneskehandlede rumænere bliver brugt som stråmandsdirektører til at snyde den danske stat og andre virksomheder for millioner.

Lasă un răspuns