VIDEO. Danemarca incearca disperata scape de 23 de romani (tigani). Autoritatile daneze au de ales: dreptul constitutional danez precum si cel European sau incalcarea legii si inchidem ochii ca populatia oricum e cu noi ….

0
152

Video. Conditiile de viata ale tiganilor romani arestati astazi in Copenhaga:

Politiet forsøger at få udvist en flok ‘turister’ fra Rumænien, der i dag blev anholdt på Amager, selvom de kun kan straffes med små bøder.

23 sigøjnere fra Rumænien blev i dag anholdt i to ulovlige lejre på Amager og politiet forsøger nu at få rumænerne udvist, selvom der ikke blev fundet beviser for kriminalitet.

12 blev anholdt i Njalsgade 101, hvor de ulovligt havde taget ophold i en nedlagt postbygning og 11 blev anholdt i en ulovlig teltlejr på Amager Fælled.

København hærges af fattig-kriminelle fra Rumænien, der står bag en lang række forbrydelser fra betleri til tyverier, indbrud og røverier.

Men dagens aktion bragte ikke tunge beviser for kriminalitet for dagen. I Njalsgade blev der ikke fundet tyvekoster, mens politiet formoder, at cykler og elektronik i teltlejren var tyvegods.

– De står til en bøde for ulovlig indtrængen i postbygningen og ulovlig teltslagning på Amager Fælled. Men vi forsøger nu, at få Udlændingestyrelsen til at udvise dem, siger efterforskningschef Tommy Keil, Station Amager.

Fly fandt teltlejr
De anholdte fra Njalsgade er i alderen 19-32 år. Det er 10 mænd og to kvinder.

Ejeren af postbygningen havde bedt politiet om at sætte de uønskede gæster ud, siger Tommy Keil.

Politiet havde sendt et fly i luften for at se efter teltlejre på Amager Fælled og flyet spottede teltlejren, hvor 11 rumænere lå og sov.

Politiet har den senere tid haft fokus på rumænerne, der mistænkes for omfattende berigelseskriminalitet.

Dagens aktion kom efter at justitsminister Lars Barfoed (K) i dagens Politiken lovede, at skride hårdt ind overfor kriminelle romaer. Københavns overborgmester Frank Jensen (S) har krævet, at regeringen gør mere for at få romaerne udvist.

Hvis Udlændingestyrelsen beslutter, at rumænerne skal udvises bliver de frihedsberøvet op til tre døgn, hvorefter de skal stilles for en dommer, der skal beslutte om de skal fængsles ind til udvisningen kan ske.

cititi si :

Lasă un răspuns