VIDEO. Dezbatere la TV între parlamentarii danezi „Am fost prea naivi sa lasam Romanai si Bulgaria în EU. Tara noastra este invadata de infractorii români”

0
507

DF om østkriminelle: Vi var naive. Se politikere diskutere, om vi var for naive, da vi lod Rumænien og Bulgarien blive en del af EU

Var EU’s østudvidelse det hele værd? Eller var vi for naive?

click pentru video :

=-UTF-8-B-RXIgdmkgZm9yIG5haXZlPw==-=

Sådan lød to af spørgsmålene, da Morten Bødskov (S), Peter Skaarup (DF) og Karsten Lauritzen (V) mandag mødtes i en debat om grænseoverskridende kriminalitet.

Det var tid til at gøre status over, hvorvidt indmeldelsen af Rumænien og Bulgarien i EU har været en succes, eller om konsekvenserne har været for store. Og kort sagt var politikerne fra landets største partier uenige.

Se også: Rumæner-kriminalitet eksploderet i Danmark

Se også: TV-debat: Skal grænsebommene ned igen?

Dansk Folkeparti mener eksempelvis, at de åbne grænser har gjort det lettere for østkriminelle at komme til Danmark og hærge.

Se politikerne diskutere, om østkriminelle har fået det lettere øverst

  • Vi har været naive, det kan man jo se i den udsendelse, Ekstra Bladet har lavet, sagde Peter Skaarup, retsordfører for Dansk Folkeparti, der henviser til dokumentaren ‘Jagten på gangsterne fra øst’, der blev vist på TV3 søndag.

mai mult la :  http://ekstrabladet.dk/tv/tv_nyheder/snapdocs/gangsterne-fra-oest/Downcuts_-_Gangsterne_fra__st/df-om-oestkriminelle-vi-var-naive/5540782

Lasă un răspuns