VIDEOREPORTAJ. Presa daneza dezlantuita: Numarul infractiunilor românilor din Danemarca a explodat

0
591

De røver, stjæler, svindler og bedrager. Antallet af sigtelser mod rumænske kriminelle er eksploderet de seneste to år. FURA, JEFUIESC SI ÎNSEALA – INFRACTORII ROMÂNI O NOUA PESTA PENTRU DANEMARCA

Acesta este românul Viorel Caldarar filmat cu o camera ascunsa în camera sa de hotel din Danemarca, numarînd 80.000 coroane daneze, prada din ultima saptamina.

Her er rumæneren Viorel Caldarar optaget med skjult kamera, mens han tæller 80.000 kroner op på sit hotelværelse.

Numarul infractorilor români în Danemarca a explodat. Cersetorie, hotii, furturi, jafuri, înselatorii, prostitutie… Presa daneza dezlantuita împotriva românilor. Populatia exasperata cere autoritatilor daneze, politiei si politicienilor „FACETI CEVA SCAPATI-NE DE EI !”

Ekstra Bladet afslører i en dokumentar i samarbejde med TV3, hvordan de østkriminelle opererer. Værten Miki Mistrati infiltrerer sammen med to rumænske undercoverjournalister fra den prisbelønnede organisation OCCRP det kriminelle rumænske miljø i Danmark i jagten på bagmændene.

De røver, stjæler, svindler og bedrager. Antallet af sigtelser mod rumænske kriminelle er eksploderet de seneste to år.

I 2013 rejste politiet 7.112 sigtelser mod rumænske statsborgere, men allerede året efter i 2014 var det steget til 10.214 sigtelser mod rumænske statsborgere.

I årets tre første måneder er der intet, der tyder på, at kraften er gået af den bølge af rumænsk kriminalitet, der lige nu skyller ind over Danmark. Her har der allerede været op mod 2.800 sigtelser mod rumænske statsborgere. Det viser en opgørelse Justitsministeriet har lavet til Peter Skaarup fra Dansk Folkeparti.

– Der er mange omrejsende kriminelle, og vores erfaring er, at østeuropæerne er meget mulitikriminelle. De beskæftiger sig med stort set en hver form for berigelseskriminalitet. Alt fra indbrud til afluring af pinkoder til økonomisk kriminalitet, siger vicepolitiinspektør i NEC, Tormod Christensen.

http://ekstrabladet.dk/tv/tv_nyheder/snapdocs/gangsterne-fra-oest/Downcuts_-_Gangsterne_fra__st/rumaener-kriminalitet-eksploderet-i-danmark/5535123

http://ekstrabladet.dk/tv/tv_nyheder/snapdocs/gangsterne-fra-oest/Downcuts_-_Gangsterne_fra__st/jeg-har-kun-stjaalet-en-poelse-til-20-kr/5534993

Postul TV2 : Nye tal: Rumæneres kriminalitet i Danmark eksploderet

Antallet af sigtelser mod rumænere i Danmark er steget markant de seneste fem år. Fra ca. 2.700 i 2009 til over 10.000 sidste år. Det viser en opgørelse fra Rigspolitiet.

Cel mai mare cotidian danez Jyllands Posten :

Markant flere sigtelser mod rumænere – Indland

»Der er ikke noget, der tyder på, at der kommer flere kriminelle rumænere, så stigningen er et udtryk for, at politiet har intensiveret kampen mod kriminelle udlændinge. Det tyske og danske politi er bl.a. blevet bedre til at udveksle informationer, og det har ført til flere sigtelser,« siger hun.

Rumæner-kriminalitet eksploderet i Danmark – Ekstra Bladet

 

Lasă un răspuns