Villadsen på rumænsk eventyr

0
242

Den tidligere FCK- og FCN-keeper Thomas Villadsen skifter til rumænske FC Ceahlaul Neamt på en tre et halvt år lang kontrakt.

Thomas Villadsen har det seneste halve år spillet i FC Nordsjælland, men her udløb hans kontrakt ved årsskiftet. Nu har den tidligere FC København-spiller så fundet en ny klub, og det er noget at et eventyr han skal på.

Villadsen har nemlig skrevet under på en tre et halvt år lang kontrakt med den rumænske oprykkerklub FC Ceahlaul Neamt, hvor han i næste weekend debuterer i udekampen mod storklubben Steaua Bukarest.

– Det hele er gået meget stærkt. Klubben hentede ham til Tyrkiet, hvor de er på træningslejr, for at se ham an et par dage, men allerede efter første dag ringede de og sagde, at de ville lave en aftale med Thomas, siger Lars Steffensen, der har fungeret som klubbens agent, til bold.dk.

– Så vi var nede og skrive under på kontrakten i går. Thomas ser det her som et eventyr, og en mulighed for at spille fodbold på højeste niveau. Han kommer til en klub, der satser stort, og har hentet otte nye spillere i vinterpausen.

Lars Steffensens rolle i skiftet har været at formidle kontakten til Villadsen, da klubben udtrykte ønske om at hente en stærk keeper. Målmanden kan blive suppleret af yderligere en dansker, rumænerne er stadig på spillerjagt.

 

 

at: bold.dk/nyt/Villadsen-paa-rumaensk-eventyr

Lasă un răspuns