3.000 de persoane au fost prezenți la un uriaș picnic Dacia organizat în Danemarca în Iunie 2015

0
270

3000 mennesker er meldt til Dacia Picnic og mange på venteliste

På mindre end en uge er samtlige 3000 pladser til årets hyggeligste picnic ”udsolgt”. Vi taler naturligvis om Dacia Picnic, der for andet år afholdes på Egeskov Slot på Fyn.

Den 14. juni samles 3000 over glade Dacia ejere og deres familie på Egeskov Slot på Fyn til det, der vist kan kaldes Danmarks største picnic.

Sidst år var det første år, hvor frokosten i det grønne blev afholdt, og dengang blev den danske Dacia importør mildest talt taget med bukserne nede. Det samme sker nu igen i år.

Importøren forventede sidste år, at der ville komme 2-300 gæster, men der kom 1900 og knap 400 biler. Derfor var man forberedt på, at interessen i år ville være stor, og har meget mod deres vilje sat et loft over, hvor mange mennesker der kan deltage.

“Vi har solgt over 4600 biler siden Dacia kom til Danmark for to år siden, så vi har været nødt til at sætte et loft på antallet af deltagere til Picnic. 3000 mennesker er det vi kan håndtere, og vi havde da håbet, at vi ville få fyldt op. Men at det skulle ske på en uge, og at vi allerede nu har en venteliste på 200 mennesker – det har overgået vores fantasi”, siger marketingchef Genete Rafn.

Sidste år var første gang Dacia Picnic blev afholdt, og det var i bund og grund en tak til alle de, der havde valgt at købe en Dacia. Og det er picnic i år også.

“Vi vil gerne sige tak for tilliden til alle vores kunder. Og vi vil gerne sammen med dem fejre den vækst Dacia har haft i Danmark. I år er vi gået 40 procent frem i forhold til samme tid sidst år, og det kan vi takke vores kunder for”, siger Genete Rafn, der mener, at den form picnicen har passer godt til de kunder, der køber en Dacia.

http://www.mynewsdesk.com/dk/renault-danmark/pressreleases/3000-mennesker-er-meldt-til-dacia-picnic-og-mange-paa-venteliste-1163952

Lasă un răspuns