4 romani arestati in Danemarca dau declaratii halucinante. „Am instalat aparatura ilegala de copiere a cartilor de credit pentru ca aveam datorii”

1
418
En stor gæld er ifølge en rumænsk mand årsag til, at han satte overvågningsudstyr op på sjællandske hæveautomater sidste sommer.

Det var for at arbejde sig ud af en stor gæld, at en 33-årig rumæner i sommer satte overvågningsudstyr op i pengeautomater rundt omkring på Sjælland.

Sådan lød hans forklaring torsdag i Retten i Roskilde, hvor han sammen med fire landsmænd, to mænd og to kvinder, er tiltalt for databedrageri.

– Jeg blev inviteret til Danmark af en bekendt. Jeg skyldte ham nogle penge, omkring 14.000 euro, sagde den 33-årige rumæner, der blev afhørt på retssagens første dag.

Anklagemyndigheden mener, at de fem er del af en større organisation, der ernærer sig ved at opsætte såkaldt skimmingudstyr på hæveautomater. Skimmingudstyr bruges til at overvåge brugen af hæveautomaterne og kan både aflæse kode og oplysninger i kortenes magnetstribe, så de kan kopieres.

Ifølge politiet har gruppen sat udstyr op på hæveautomater i blandt andet Roskilde, Ringsted og København og brugt en række kopierede kort til at anskaffe sig mere end tre millioner kroner.

Men den 33-årige, der som den første har forklaret sig i retten, erkender kun at have sat udstyret op. Det var den aftale, han havde indgået med sin bekendte i Danmark, der ville inddrive sin gæld fra rumæneren.

Politiet havde dog overvågningsbilleder fra nogle hæveautomater, som rumæneren havde fiflet med….

http://www.fyens.dk/

1 COMENTARIU

  1. „anskaffe sig mere end tre millioner kroner” pt. „skyldte ham nogle penge, omkring 14.000 euro”

    deci … cheltui 3 millione krone pe bani/cardurile altora (403.000 euro) ca sa platesti 14.000. Ce excrocherie si minciuna!

    Nui de mirare ca politia crede ca cei 5 sunt parte dintr-o retea de mafie. La Gherla cu astia!

Lasă un răspuns