Aarhus, Cornelia Giurgiuman og Simone Teodora Rosca, som er teologer og ikon-malere fra Cluj-Napoca Universitetet i Rumænien, udstiller ikoner på træ eller glas

0
339

Galleri ved Kirken

Udstilling med P. Meisters værker. P. Meister er fascineret af begyndelsen af vor tids teknologi og moderne verden. Han udstiller bl.a. tog i pap og blik – fra fantasi til virkelighed – og inviterer tilskuerne til en rejse gennem det 19. århundredes Danmark.

I to dage – torsdag den 23. og fredag den 24. april kl. 14-18 – bliver galleriet præget af ’Rumænsk tradition og identitet’. Cornelia Giurgiuman og Simone Teodora Rosca, som er teologer og ikon-malere fra Cluj-Napoca Universitetet i Rumænien, udstiller ikoner på træ eller glas.


Torsdag den 23. kl. 16.30 vil den rumænsk-ortodokse biskop for Nordeuropa, Macarie Dragoi, fortælle om ’Kyrie Lex’, en roman af fi losoffen og forfatteren Flavia Teoc.
Begge dage vil ikonmalerne og forfatteren være til stede i galleriet. De er for første gang i Danmark og glæder sig til at møde ’nordboerne’.
Fredag den 1. maj kl. 16-18 åbner en udstilling af den rumænske kunstfotograf Petru Maier. Han har undervist i kamera, belysning og billedteori
på den Europæiske Filmhøjskole i Ebeltoft siden 1994. Alle er hjerteligt velkomne til åbningen. Udstillingen kan ses til den 22. juni.
Galleriet er åbent mandage, onsdage, torsdage
og fredage mellem kl. 14 og 17.30.
Gallerigruppen

Læs mere på www.galleri.vedkirken.dk E-mail: galleri@katolsk-aarhus.dk

www.vedkirken.dk
www.meister.vedkirken.dk

Lasă un răspuns