(actualizare video) Romani tinuti sclavi de o firma de curatenie din Helsingør, Danemarca

1
536

Her boede de under slavelignende forhold uden vand og toilet og kun med en grill uden for til at lave mad på.

Da politiet lørdag gik ind i huset konstaterede de, at toilettet ikke fungerede og toiletbesøg derfor blandt andet foregik på gulvet.

„Der er ikke vand og der er ikke sanitet, og der er i det hele taget ikke styr på, hvordan man skal bo, når man er seks mennesker sammen,” fortæller vagtchef ved Nordsjællands Politi, Ulrik Linden, til TV 2 News.

Gjorde rent på skoler
Det var en henvendelse fra det Rumænske Konsulat, der fik politiet til at rykke ud.

Rumænerne har fortalt politiet, at de arbejder for rengøringsfirma, og at de blandt andet gør rent på skoler i Nordsjælland.

„Det er klart, vi vil undersøge, hvem leverandøren af den rengøring er, og så vil vi naturligvis gribe ind over for den leverandør. Det er helt uacceptabelt,” siger borgmester i kommunen, Johannes Hecht-Nielsen, til TV 2 News.

Beboere i området har gennem længere tid været utrygge i forbindelse med huset, og de fortæller til TV 2 News, at der har boet flere østeuropæiske grupper i villaens kælder.

 

http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-40754017:levede-under-slaveforhold-i-helsing%C3%B8r.html?forside

1 COMENTARIU

  1. ma ce oameni sant aceia care face asfel de lucruri aia sant mai råu ca animalele si am auzit ca acela e tigan care ia adus pe romani la munca si ia pedepsit an felu acesta asa de rau ala trebuie spånzurat parerea mea

Lasă un răspuns