Afara din Danemarca! Criminalii romani devasteaza Danemarca in timp ce cetatenii danezi ingrijorati sint acuzati de rasism !

2
340

Kriminelle rumænere hærger – bekymrede borgere anmeldes for racisme

(imaginea de mai jos a fost editata. este un poster folosit in campania antiemigranti din Elvetia de catre partidele nationaliste de dreapta din tara cantoanelor. steagurile CH si DK sint similare )


Onsdag skrev Fyens stifttidende om en bande på 7 rumænske tyve, der aflurer ældre damers dankort-koder og derefter røver dem. Banden, bosat i Sverige, frarøvede nyligt 11.000 kroner fra en 82-årig dansk kvinde, som kun er det nyeste offer i en lang række af fynboer.

Torsdag beskrev Ekstrabladet en anden bande rumænere , der i Ålborg (sic) brød ind i et busselskab, og derefter stak af i en gloværdig biljagt, eftersat af en modig vægter. De 6 rumænske mænd er nu i politits varetægt – selvom den seneste tids nyheder ikke efterlader megen håb til at de forbliver bag tremmer i særligt mange dage.

D. 5 Marts erkendte en runmæner at have myrdet en stewwardesse på et hotel, den 25 februar gjaldt det to rumænske kvinder der franarrede en 4-årig dansker sine penge i stormagasinet Salling i Århus, den 29 januar fik 7 rumænere og en tyrker straf for at handle med kvinder som de tvang til prostitution. 

Dem der har erfaring med kriminelle, kender billedet: „Rumænerne er overrepræsenteret i forhold til andre udlændinge, som begår tyveri, bedrageri og anden form for kriminalitet.” siger Dan Sørensen, der er vagtleder på Station City.

Men hvis man skriver om det i medierne, og omtaler rumænerne specifikt, bliver man anmeldt for racisme – af det radikale venstre: næstformanden Zenia Stampe anmeldte, for 14 dage siden, én af landets dygtigste politifolk for racisme: Ove Dahl havde kaldt rumænerne for „skruppelløse” – „Det er et kæmpe problem. De begår bankrøverier, hjemmerøverier, grove tyverier, tiggeri, butikstyverier – alt”. Dén „..generalisering af en hel befolkningsgruppe” ville levebrødspolitikeren Stampe ikke finde sig i. Hun anlagde sag, og dét fik Dahl til at lægge sig behørigt ned på knæ og undskylde: „..Jeg skal derfor beklage, hvis jeg er kommet til at udtale mig specifikt om eksempelvis rumænere”  – „..jeg hverken kan eller vil tillægge navngivne nationaliteter en særlig kriminalitetskultur..” Triumferende svarer Zenia Stampe „Nu hvor han har erkendt, at han gik for vidt, ser jeg ingen grund til at opretholde min anmeldelse”.

Den unge og særdeles ærgerrige Zenia Stampe blev straks inviteret op til den rumænkske ambassadør for at få en medalje for sit forsvar for rumænske kriminelle: Stampe fortæller, som en glad lille skolepige: „Ambassadøren ønskede at udtrykke sin taknemmelighed over min reaktion på Ove Dahls udtalelser. Det er jeg glad for.” „…skal vi jo ikke glemme, at det er rumænerne, det handler om.” – Stampe har derimod ingen tårer til overs for danske pensionister der bliver røvet.

I 2008 kom der kun 292 rumænere til Danmark, men 15 af dem endte med at sidde i spjældet (og ingen ved hvor mange af de resterende der begik kriminalitet men blot slap afsted med det) – det er 5,2%, hvorimod kun 0,16% af danskere sidder i fængsel.

 

Kilder:
Fyens 17 marts 2010 Politiet efterlyser rumænsk bande
Ekstra Bladet 18 marts 2010 – Biljagt i Aalborg
Oikonea 07 marts 2010 – Radikal fanatiker anmelder erfaren politichef for at fortælle sandheden om østeuropæiske kriminelle
JP 19 marts 2010 – R-politiker: rumænerne takker mig

http://oikonea.org/component/content/article/51-krim/147-krimrumracis.html

2 COMENTARII

 1. Imaginea de mai sus a aparut pe mai multe bloguri din DK in timpul algerilor locale de anul trecut. Atunci cind electoratul s-a radicalizat , au fost mai multi votanti la stinga si dreapta / DF /Pia si mai putin la centru in favoarea partidelor de guvernamint V si K .
  ( am scris atunci despre alegeri si rezultatul lor )

  Imaginea duce cu gandul la campania anti-imigrationista din Elvetia si se potriveste, credem noi, cu unele articole xenofobe, antiromanesti din massmedia daneza, culminand cu articolul aparut in Extra Bladet –Extra Bladet
  Acest articol este, parerea noastra de „ziaristi de weekend”, un monument de rasism, infantilism jurnalistic si prostie; dar se potriveste si cu avalansa de comentarii a unei parti a danezilor la actiunea Zeniei Stampe (radikale).

  La acel articol a fost tot o Irina care a comentat :

  Irina C, o romanca in Danemarca comenteaza scandalul „romani criminali si lipsiti de scrupule”

  cu stima,
  redactia

Lasă un răspuns