„Aoleo, navalesc romanii !” Fals subiect menit sa sperie populatia daneza

1
365

Der skulle angiveligt være 2,1 millioner rumænere som har taget jobs i andre EU lande. spanien er blevet hårdt ramt af arbejdsløshed og af de derværende 865.000 rumænere råder der en arbejdsløshed på 35 % og Spanien har strammet reglerne for deres fortsatte eksistens i landet.
Det forventes at Frankrig snart vil følge efter med ligende stramninger.

 

Der berettes om lønninger helt ned til 400 euro om måneden i spanien. Naturligvis har Sapnien et lavere omkostningsniveau men lønniveauet der omtales er utroligt lavt.

disse rumænere er nu begyndt at orientere sig mod de nordiske lande som jo udviser et stort frisind overfor EU arbejdere og vi kan forvente en snarlig invation.
Rumænere er vant til at leve nøjsomt og under kummerlige forhold og de vil kunne bringe de danske arbejdsmarkedsforhold i fare. 
Enten skal EU eller også den danske regering meget hurtigt reagere med lignende tiltag hvis ikke det danske arbejdsmarked skal blive overrendt med ufettelig billig arbejdskraft der utvivlsomt vil bringe mange danskere ud i ledighed.  
Kan man forvente at danske politikere vil gøre noget for at dæmme op for en kommende invasion ?

….Nu kommer Rumænerne

1 COMENTARIU

  1. oh yeah, Scandinavia, here we come! Si ce-o sa fie, ce-o sa fie! Cum o sa saraceasca danezul de rand, ntz, ntz, ntz!

    Oare de ce am un sentiment de deja vu? Ah, poate pentru ca aceeasi obsesie o aveau englezii in momentul in care am intrat in EU, ba o mai si publicau prin toate ziarele de doi bani. Si uite ca nu i-a invadat nimeni.

    Sa inteleg ca a inceput sa functioneze blocul de sare si in Danemarca?

Lasă un răspuns