Astazi la tribunalul din Copenhaga, romanul Rudolf Varga, 38 ani, si-a luat doi coti jumate pentru proxenetism si trafic de carne vie

0
357
Si romanul Valentin-Marin Kun, partenerul lui Rudolf Varga, de 22 de ani  va petrece un an jumate dupa gratii in timp ce unguroaica Monika Ildiko Tomso, 31 ani, va sta numai un an la puscarie.
Flere østeuropæiske kvinder har været offe for menneskehandel i København. To rumænere og en ungarer straffes.

En række østeuropæiske prostituerede er over en periode på halvandet år blevet udnyttet i en sådan grad, at der har været tale om menneskehandel.Det afgjorde Retten på Frederiksberg tirsdag eftermiddag. To rumænske mænd og en ungarsk kvinde er straffet for foretagendet.

Ifølge anklager Anders Larsson er kvinderne af egen fri vilje rejst til landet. Men derefter ophører den frie vilje også.

– De tre dømte har rekrutteret og udnyttet kvinderne gennem tvang og hårde instrukser, og kvinderne har altså ikke selv fået synderligt meget ud af det, siger han.

Hovedmanden bag foretagendet er den 38-årige rumæner Rudolf Varga, som tirsdag blev idømt to et halvt års fængsel. Samtidig konfiskerede retten en BMW og en halv million kroner, som man mener, han har tjent på at udnytte kvinderne.

Under et tidligere retsmøde har han forklaret, at han blot er chauffør, og at han kun fik 100 eller 200 kroner per tur. Resten af pengene gik til kvinderne, bedyrede han.

Han beskrev sig selv som omsorgsfuld over for kvinderne, der boede i en lejet lejlighed i Vanløse.

Manden tog også imod kundernes betaling. Desuden var han hjælpsom og opbevarede kvindernes penge for dem, hvilket de selv ønskede, lød det.

Endvidere rådgav han kvinderne om deres beklædning, kom det frem under en aflyttet samtale.

– Du må ikke tage den frakke på. Den er fandens grim, lød hans kommanderende og vrede stemme til en spagfærdig kvinde.

Rudolf Vargas landsmand, den 22-årige Valentin-Marin Kun, er ligeledes dømt for menneskehandel, men har ifølge rettens vurdering kun virket som en slags medhjælper og chauffør for kvinderne. Han straffes med fængsel i 15 måneder.

Den tredje dømte er den 31-årige ungarske kvinde Monika Ildiko Tomso, hvis primære rolle har været at besvare kundernes opkald. Ikke desto mindre er hun idømt et års fængsel for menneskehandel. Hun er dog løsladt efter måneders varetægtsfængsling.

De tre dømte er alle udvist af landet og må først komme tilbage om seks år.

 

http://www.fyens.dk/

Lasă un răspuns