Breaking news ! „Românii zilei” Trei români arestati ASTAZI pentru furturi ca la balamuc la Hvidovre si Korsør. Au jefuit magazine, supermarketuri, buticuri, femei batrîne, pensionari… orice neică, TOT …

0
425
Printre românii arestati astazi este si o femeie deja expulzata si interzisa în Danemarca

indbrudstyve-anholdt-gilleleje-24092011-1-460x258

Tre rumænere fængslet for trick-tyveri

En kvinde er allerede dømt og udvist af Danmark

Tre rumænske mænd er i dag ved retten i Glostrup blevet varetægtsfængslet  i fire uger sigtet for to tilfælde af tricktyverier den 1. og den 8. oktober i supermarkeder henholdsvis Hvidovre og Korsør.

I de to tilfælde blev to ældre damer franarret henholdsvis et hævekort og en mobiltelefon. En kvindelig rumæner er allerede dømt for tyveriet af mobiltelefonen, som fandt sted i en Føtex i Friheden ved Hvidovre. Hun fik en bøde og er udvist af Danmark, siger anklager ved Vestegnens politi Nina Hjort.

Den kvindelige rumæner gik i lommen på den ældre kvinde i den hensigt at tage kvindens pung, men fik i stedet fat i en mobiltelefon, som hun senere lagde fra sig.

De tre nu varetægtsfængslede mænd er sigtet for at have medvirket til dette forhold  sammen med kvinden. Ligesom de er sigtet for i onsdags  at have franarret et dankort fra en ældre kvinde i Korsør. Hendes kode har de også haft og efterfølgende hævet 17.000 kroner fra hendes kort, fremgår det af sigtelsen.

  • De er nu blevet varetægtsfængslet i fire uger, så politiet kan få ro til at efterforske eventuelt yderligere forhold, siger anklager ved Vestegnenes politi, Nina Hjort.

sursa :  Tre rumænere fængslet for trick-tyveri

Lasă un răspuns